2821
2789
عنوان

مامانم میگه

99 بازدید | 7 پست

کاش میرفتی فرهنگیان کلی خواستگارهم  برات می اومد ، انقدرم خودتو برای کنکور تجربی داغون نمیکردی! راست میگه تمام زیبایی امو از دست دادم ، روانم و ....

راست میگن

سلامتی شما مهمتره

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راست میگن سلامتی شما مهمتره

راه دیگه ای نداشتم ، همیشه دوست دارم کاری که برای دیگران سخته رو انجام بدم ، خاص باشم  ،  از تمام استعداد هام استفاده کنم، اما در دنیای مربع ها مستطیلی بودم که کسی متوجه عرض بنده نمیشد!

درونت  چی میگه باهاش صحبت کردی؟؟؟ازنقطه ضعف وقدرت هات خبر داری؟؟؟

درونم حرف نمیزنه ، فقط مغزم میگه تو باید تاپ و منحصر بفرد باشی دکتر باشی با درآمد بالا ، جایگاه اجتماعی بالا ، بعضی وقتا خودمو گم میکنم

درونم حرف نمیزنه ، فقط مغزم میگه تو باید تاپ و منحصر بفرد باشی دکتر باشی با درآمد بالا ، جایگاه اجتم ...

استعدادمم بد نیست تو راهنمایی و قبل از دوازدهم همیشه معدل هام بین ۱۹ و ۸۰ تا ۲۰ بود ، جز نفرات برتر ، رتبه پارسالم با اون بی عدالتی سوابق به پیراپزشکی میخورد

درونم حرف نمیزنه ، فقط مغزم میگه تو باید تاپ و منحصر بفرد باشی دکتر باشی با درآمد بالا ، جایگاه اجتم ...

اگه درس ت خوبه وشخصیت قوی ای داری کم نیاربخون.

نابرده رنج گنج میسر نمی‌شود

مزدآن گرفت جان برادر که کار کرد

اگه درس ت خوبه وشخصیت قوی ای داری کم نیاربخون. نابرده رنج گنج میسر نمی‌شود مزدآن گرفت جان برادر که ...

آره اونو که میخونم فقط ۲۰روز دیگه مونده ولی این آثارشو چطور پاک کنم؟ تابستون پارسال به قدری افسرده بودم که با اینکه درس نداشتم از خونه بیردن نمی اومدم