2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به مهاجرت چیه؟

383 بازدید | 27 پست

مهاجرت منظورمه نه پناهندگی!

مثلا این لا_تاری چطوریه؟

بعد کار بهتون میدن؟ چقدر سرمایه میخواد؟

اینکه میگن از صبح باید کار کنی تا شب درسته؟ 

وقت آزاد مثل ایران نداری؟

یا میگن دکتر به راحتی نوبت نمیده چند ماه طول میکشه نوبت بشه؟ 

کسی به این خاطر سلامتیش به خطر افتاده؟ 

(پناهندگی رو به هیچ وجه نمیپسندم مگر برای پناهندگان واقعی یعنی کسانی که جونشون در خطره و یا در معرض آسیب و شکنجه زیادن مثلا جنگ زده ها میتونن پناهنده بشن یا حتی یه دختری که خانواده میخوان با کتک زیاد و تهدید به ازدواج اجباری مجبورش کنن)

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
هیجا خونه خود آدم نمیشه 

صددرصد 👌

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بستگی به کشوری که میخوای مهاجرت کنی داره. البته که هیچ جای دنیا بخور و بخواب نیست و میشه گفت ایران بهترین کشور برای تنبلاست. دکترم که هر وقت بخوای هست ولی دکتر های بهتر کمی نرخشون فرق میکنه. 

به دنیا آمدن‌ در خاورمیانه عادلانه نبود ولی جسورانه بود. 

عزیزم بستگی به کشوری که میخوای مهاجرت کنی داره. البته که هیچ جای دنیا بخور و بخواب نیست و میشه گفت ا ...

شما مهاجرت کردین؟

پناهندگی هم نوعی از مهاجرته  لاتا رری هم اسم کسی در نمیاد از اون تعداد چند نفری هم که از ...

هموطنای خودمون رو میگم که طرف تو خونش نشسته، شغل نداره و مشکلات اقتصادی و یه سری مشکلات اجتماعی ولی خودش رو میندازه تو داستان پناهندگی و کمپ پناهنده ها و راه های خطرناکی که جونش به خطر میفته، ارزشش رو داره وقتی در خطر نیستی اینکار رو انجام بدی؟ 

هموطنای خودمون رو میگم که طرف تو خونش نشسته، شغل نداره و مشکلات اقتصادی و یه سری مشکلات اجتماعی ولی ...

پناهندگی ابعاد خیلی ترسناکی داره عزیزم. قطعا زندگی با کمی سختی تو کشور 100 برابر از پناهندگی بهتره. 

به دنیا آمدن‌ در خاورمیانه عادلانه نبود ولی جسورانه بود. 

دوست من استرالیاست خیلی راضیه میگه دولت خیلی به مردم میرسه درآمدها بالاست هزینه ها هم خیلی بالاست

میگن خیلی باید کار کنن درسته؟

البته همین که برای کارت ارزش قائل هستن و مثلا اگر کارت رو بهتر انجام بدی جایگاه شغلیت و یا حقوقت بیشتر میشه، آدم رو دلگرم میکنه. 

تو ایران باید روابط باید جایگاهت رو ارتقا بدی.

پناهندگی ابعاد خیلی ترسناکی داره عزیزم. قطعا زندگی با کمی سختی تو کشور 100 برابر از پناهندگی بهتره.& ...

خیلیا آزار زیادی در طی این مسیر دیدن و دیگه اون آدم سابق نمیشن. 😔

هموطنای خودمون رو میگم که طرف تو خونش نشسته، شغل نداره و مشکلات اقتصادی و یه سری مشکلات اجتماعی ولی ...

همه مسبرهای پناهندگی خطرناک نیستن البته خودم با پناهندگی به طور کلی مخالفم 

اما از فامیل خودمون ویزای المان گرفتن سوار هواپیما شدن رسیدن المان اعلام پناهندگی کردن خیلی شیک و تمیز و بی خطر رفتن 

سال گذشته یکی از دانشگاه‌های انگلیس گفت که از هر دانشجو ایران هفت تاشون اعلام پناهندگی کردن من خودم ویزای دانشجویی انگلیس داشتم و نموندم و برگشتم ایران اما خیلی راحت و بدون خطر رفتم انگلیس مثلا اعلام پناهندگی میکردم چجوری جونم در خطر بود ؟

خیلی از کساییکه ویزای کانادا رو میکیرن بعد از رسیدن به خاک کانادا اعلام پناهندگی میکنند حتی کساییکه با استارت آب میرن 

پناهندگی ابعاد خیلی ترسناکی داره عزیزم. قطعا زندگی با کمی سختی تو کشور 100 برابر از پناهندگی بهتره.& ...

چه ابعاد ترسناکی داره ؟

همسایه من تو لندن پناهنده بود من پدرم درمیومد اون راحت تو خونش نشسته بود دولت پول میداد بهش 

خونه پناهنده ها از خونه ما که با روش‌های قانونی رفته بودیم بهتر و بزرگ‌تر بود