2777
2789
چون همیشه حس میکردم بزرگتر باشی😂 صلوات فرستادم عزیزم

عع می‌شناسی منو؟😂😂

قربون مهربونیت

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
عع می‌شناسی منو؟😂😂 قربون مهربونیت

چن بار تو تاپیکای مختلف دیدمت😂

فدات🥰

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن بار تو تاپیکای مختلف دیدمت😂 فدات🥰

😂😂😂عع شما چند سالتونه متاهلین؟

عزیز دلی

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
😂😂😂عع شما چند سالتونه متاهلین؟ عزیز دلی

من ۲۱ البته چن وقت دیگه ۲۲

آی ام سینگل مظلوم🤣🤣🤣

💕

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

من ۲۱ البته چن وقت دیگه ۲۲ آی ام سینگل مظلوم🤣🤣🤣 💕

عع خوشبختم 

لذت ببر😅😂😂واقعا هم متاهلی خوبه هم مجردی😂😂

عع خوشبختم  لذت ببر😅😂😂واقعا هم متاهلی خوبه هم مجردی😂😂

می تو😘💕

آره موافقم

تو دوستی چطوری بودین صمیمی ؟ الان چی

اره صمیمی همه چیو بهم میگفتیم رابطتمون عالی بود با وجود بحث و دعوا

الان ی سری اتفاقا افتاده ک باعث شد هردو سرد بشیم و ۸ ساله باهمیم

ولی من خیلی دوست دارم معصومه 😍💗

معصومه؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
سلام شما از من خوشتون نمیاد پس چه اصراری دارید ریپلای و مسخره کنید این سایت برای همه ما جا داره

وا 😐جواب نده خو

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

ایشون هم انسانه فقط فرقش اینه  مثل خیلی ها بدون فکر و به هر قیمتی وارد رابطه نشده  رابطه ...

منظورم اینه خربوریدان خیلی مثبته بهش نمیاد شما چرا ریپ زدی 

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

2790
2778
2791
2779
2792