2777
2789

اومده خونه مامانم سیسمونی هایی که واسه بچم خریده رو دیده میگه به جا این همه وسایل باز طلا میخریدی دیگه 

مامان و بابام پستونک طلا خریده نیم ست طلا خریده النگو خریده واسه بچم دستبند خریده این عفریته طلا دیگه چی میخوادددد؟از این بیشتر میخواد گدا خانوم ؟ تازه خودمم واسش طلا خریدم دیگه 

کی این همه طلا میخره واسه نوه اش اخه هی به مامانم گفتم مامانم تو لطف نکن به زندگی من این زنو هرروز پرروتر میکنی نخر این همه وسایل مگه من دخترت نیستم هرروز کادو نخر واسم هیچی نخر من نمیخوام احتیاج ندارم باز مامانم گوش نکرد و این گشنه رو هرروز پرروتر کرد مادرشوهرم خودش برگشته میگه بزم ببینم به یک میلیون چه طلایی میدن واسه بچه تو بخرم اخه بچه ها به یک میلیون چه طلایی میدن ؟ بعد از مامان من انتظار طلای بیشتر داره ،هر بار خواستم واسه بچم حتی یه تیکه لباس یا عروسک بخرم همش گفت مامانت اینا میخرن دیگه چرا پولاتو خرج میکنی نه راضیه خودش چیزی واسه بچم بخرم نه راضیه من پولامو خرج کنم همش از بابام انتظار داره شاید باورتون نشه پدرشوهر و مادرشوهرم بالای ۱۰۰ ۱۲۰ میلیارد ملک دارن ولی باز گدا و‌گشنه ان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زبون نداری عزیزم این حرفارو به حااینکه اینحا بزنی برو به خودش بزن باورم نمیشه اون اینجوری حرف میزنه و تو سکوت میکنی و هیچی نمیگی وقتی جواب نمیدی پس ببخشید حقته هرروز پروتر بشن

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

خوبه ادم چشم و دل سیر باشه نه گشنه و گدا صفت 

وای وای دارم آتیش میگیرم خودش هیچ غلطی برای نوه اش نکرده و قصد نداره غلطی هم کنه پسر خودش مشکل داشت به من میگفت نازاست بریم پیش دعانویس تا بچه دار شی ۲ سال مداوم اینجوری گفت بهم الان که بچه دار شدم از خانوادم فقط انتظار داره خرجش کنن وای نمیدونی سر جنسیت بچم چقدر اذیتم کرد هنوزم امیدواره پسردارشم منم نذر کرده بودم از لج اون دختر شه به ارزوم هم رسیدم

نه خوب شاید منظورش این بوده بجای اینهمه وسیله پولشو طلا میخرید من خودمم به شخصه باسیسمونی زیاد مخالف ...

خب گیریم که منظورش اینه ولی میدونم که نیست بازم حرف درستیه ؟ مگه وظیفه خانواده منه واسش طلا بخرن ؟

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند بعضیا را هرکاری بکنی بازم یچیز پیدا میکنن حرف بزنن

وای نمیدونی چه زندگی خوبی دارم ولی این زن و حرفاش شده برام عذاب الهی هیچ مشکلی به جز این زن ندارم تو زندگیم حتی شوهرش ولش کرده رفته خونه جدا زندگی میکنه باز دلم راضی نمیشه به تنها موندنش در تلاشم آشتیشون بدم

زبون نداری عزیزم این حرفارو به حااینکه اینحا بزنی برو به خودش بزن باورم نمیشه اون اینجوری حرف میزنه ...

من اصلا سرزبون دار نیستم روم نمیشه به کسی که ازم بزرگ تره جواب پس بدم اون عفریته هم هرروز پرروتر میشه نگاه نکن تو مجازی اینجوری حرف میزنم تو زندگی عادی خیلی کم روام

عزیزم فک کنم مادرشوهرت تیکه انداخته ...اخه دیده مادرت کلی طلا خریده به کنایه گفته خب اینا رو هم نمی‌ ...

ن باباااا سه بار اون حرفو تکرار کرد که باید به جای فلان چیز طلا میخریدی

2790
2778
2791
2779
2792