2777
2789
عنوان

حذف نام همسر

1035 بازدید | 29 پست

سلام ، میشه لطفا کسی که طلاق گرفته باشه و باکره بوده باشه ، شناسنامه خودشو عوض کرده باشه ، بگه چیکار کردن برای تعویض شناسنامه؟ 

باید وکیل گرفت ؟ 

من واسه طلاق که گفتن برم آزمایش بدم بعد گواهی بکارت رو به من ندادن فقط تو رای دادگاه و طلاق نام نوشتن زوجه باکره و طلاق از نوع بائن غیر مدخوله ، من باید گواهی رو میگرفتم؟ چون الان برای تعویض شناسنامه فک کنم گواهی رو میخوان، الان باید برم دادخواست تعویض شناسنامه بدم ؟ یا برم ثبت احوال درسته؟ اگه بخوام دادخواست بدم یعنی دوباره باید آزمایش بدم ؟ نمیخوام دوباره آزمایش بدم خیلی بد بود🤦🏻‍♀️

بنظرم باید بری دادگاه پیگیرش بشی

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همون رای دادگاه را ببر کارت انجام می شه

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

یعنی باید دادخواست بدم🤦🏻‍♀️

ن همون نامه ای ک دادنو ببر ثبت احوال

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
سلام من نامه پزشکی قانونی رو بردم دادگاه ، دادگاه یه نامه بهم داد که ببرم ثبت احوال برای تعویض شناسن ...

الان من فقط رای دادگاه و طلاق نامه رو دادن ، گواهی پزشکی قانونی رو به من ندادن فقط نتیجه شو ت رای دادگاه نوشتن

اصل و یه کپی از نامه دادگاه یا همون طلاق نامه، یه کپی از صفحه اول شناسنامه والدین(در صورتی که در قید حیات هستن) دو قطعه عکس سه در چهار با زمینه سفید، شناسنامه و کارت ملی یا مدرک شناسایی معتبر رو ببرید و برید ثبت احوال.

حدودا یک هفته بعد هم شناسنامه جدید حاضره. مدرک دیگه‌ای لازم نیست.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
الان من فقط رای دادگاه و طلاق نامه رو دادن ، گواهی پزشکی قانونی رو به من ندادن فقط نتیجه شو ت رای دا ...

خب پزشک قانونی  نوشتن باکره ای 

ببر نامه روثبت احوال درخاست شناسنامه،جدیدبده

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن

استارترببخش چراتوعقد جداشدی ؟

آفرین که باکره ای

خیلیا توعقد،،،،میگن زن وشوهریم دیگه

اینجور وقتا عقل معنی میده که دخترخونه باباتی توعقد

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن