2777
2789
عنوان

چیکار کنمممم😭😭😭

119 بازدید | 19 پست

شنبه امتحان تاریخ دارم رشتم انسانیه 

هیچیییی بلد نیستم خیلییی هم زیاده 

از استرس هیچ کاری نمیتونم بکنم 😭😭

آن که او ز غمت دل بندد چون من کیست ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول فصل هایی رو بخون که سوالات بیشتری ازش میاد و معلمتون گفته مهمه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
رشته انسانی خیلی سخته؟؟؟نهمم میخام برم انسانی

معدلت چند شد؟ به درسای حفظی علاقه داری؟ 

عربی فارسی دینی مطالعات چی علاقه داری؟

ــ🌱سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه همیشه بخندین خوشحال باشین ناامید نباشین و خدای مهربون نور باشه توی زندگیتون:)🌱 من ۱۷ سالمه یه دختر خوش خنده مهربون و پر انرژیم😉😍😄 🌿"  ارادت خاص به امام حسین و شهدا دارم و یه چیزایی هم راجب  نذرهایی که حاجت میدن میدونم "🌿کلاس یازدهمم، رشتمم انسانیه و سال ۴۰۵ کنکور دارم✨•یه سری مشکلات دارم برام دعا کنید حل بشه•✨🌼خیلی وقته نیاز دارم به یه خبر خوب یه خوشحالی زیاد یه اشک شوق از ته دل، که همه غم و غصه هامو بشوره و ببره از خوشحالی اون شب ندونم بخندم جیغ بزنم گریه کنم...میدونم اون روز نزدیکه ...🌺هیچ وقت هیچ وقت ناامید نباشین امیدتون رو از دست ندید و اینکه همیشه از خدا ارزوهای زیاد خواسته های بزرگ بخواین که خدا بهترینشو قسمتتون کنه چون خدای ما خدای غیر ممکن هاست و هیچی غیر ممکن نیست فقط کافیه خدارو صدا بزنی و ازش بخوای:)🌱•• اندکی صبر سحر نزدیک است🌌💙 • برام خیلی دعا کنید• آخر صبر سبزه💚🌱  "یاحق التماس دعا"

ببین من میدونم تاریخ چقدر سخته حفظ کردنش اما من در یه روز کل سلامت ۱۸۰ صفحه ای رو خوندم و ۱۷ ۱۶ میشم نمیگم زیاده ها ولی میگم اگه بخوای و به خودت تلقین نکنی میشه فقط سعی کن تو یه تایم مناسبی بخونی جوری که آخرش فرصت کنی یه مرور سریع روی همه ی صفحه ها داشته باشی و یکی دوتا نمونه سوال حل کنی 

معدلت چند شد؟ به درسای حفظی علاقه داری؟  عربی فارسی دینی مطالعات چی علاقه داری؟

ترم اول ۱۹/۰۷ولی زیاد نخونده بودم راستش،این ترمو لک کنم بالا ۱۹/۵بشم

نه زیاد

فارسیو دوست دارم،ولی با اینا خیلی سخت کنار میام

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
ببین من میدونم تاریخ چقدر سخته حفظ کردنش اما من در یه روز کل سلامت ۱۸۰ صفحه ای رو خوندم و ۱۷ ۱۶ میشم ...

اخه تاریخ خیلی زیاده 

هر درسش هفتاد تا نود سواله

آن که او ز غمت دل بندد چون من کیست ؟

یاد پارسال میفتم کهیر میزنم با اون حجم از تاریخ😑

الان که دانشجوعم هم دارم پاره میشم😐

درسای آخرو بخون درسای اول نمونه سوال سالای قبل من اینجوری ۱۸/۵ شدم

دختری به رنگ سبز💚 از جنس برف❄️ با روان آبی🩵میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید.تا میایم بفهمیم چ مرگمون شده‌‌‌  یه مرگ دیگمون میشه:) دنبال زخمی تازه می گشت،تا دردش را از یاد ببرد:)درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!  چقدر زیبایند آنان که از ریشه خوبند🍃پس از تحمل آن همه درد کسی که به مقصد میرسد دیگر همانی نیست که به راه افتاده بود در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱گاهی امید، تنها دارایی یک انسان است.. درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است  ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :) من اعتراض دارم به رنگ سرخ که سوزاننده است، به آبی که سرده، به زرد که رنگ جداییه، به هر رنگی که رنگ روح زندگی توش نیست، رنگ روح زندگی سبزه...فقط سبز!