2777
2789
عنوان

راهنمایی مهم

194 بازدید | 21 پست

تورو جون عزیزتون گزارش نزنین فکر کنین منم دختر و خواهر خودتون راهنمایی کنین

من با نامزدم رابطه نصفه داشتیم ینی در حد رفع نیاز جفتمون و بخدا نمیتونم واضح تر بگم فقط با دست و اینا بعد خب قطعا قصدمون هم ازدواجه تا وقتی ک درس من تموم شه نامزد بمونیم بعد الان یکم عذاب وجدان گرفتم هم حس میکنم کار بدی کردم از یه طرف هم میگم اگ من نیازشون بر طرف نکنم ممکنه به راه های دیگ ای بره حالا میشه راهنمایی کنین چه کاری درسته بکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم نامزدم و رابطه داریم 

بستگی به اعتقادات مذهبیت داره و شناختت از طرف مقابل 

وقتی انتخاب کردی رابطه داشته باشی باید به این نتیجه هم رسیده باشی که اگه خدایی نکرده به هم خورد خودتو بی ارزش ندونی یا اگه خدایی نکرده اخلاق بدی داشته  رابطه داشتن باعث نشه به هر قیمتی باهاش بمونی

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
نکنم چی میشه ؟ نمیره دنبال چیز دیگه ای؟؟ آخه دیگ همه میگن تو زن فلانی و خودشم اینو میگه واقعا نمیدون ...

من میگم بزار همه چی قطعی شه نامزد کنین بعد

چون دیدم ک میگم...طرف حالشو میکنه سیر ک شد میره...!!!

حالا طرف اگ ادم درستی باشه مطمئنا راه کج نمیره

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️

من 5ساله عقدم یبارشوهرم ازاین چیزانخاسته ازم میگ تاقبل عروسی امانت باباتی دست من سواستفاده نمیکنم ازاعتمادش

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

تروخدا چندتاشون بگو

حس گناه (که آرامش رو این میگیره ولی اگه خودتو قانع کنی آروم میشی 

دو دل بودن 

کاهش میل به ازدواج برای هردوتون(آیند حتی روانشناس های خارجی هم گفتن )

ولی مطمئنم حد و حریم داشتن  راه درستیه

امیدوارم تصمیم درست رو بگیری 

ببین گلم من خودم از روانپزشک که پرسیدم گفت هیچ عیبی نداره بعضی ها خودبه خود اینقدر صمیمی میشن از یه جایی به بعد که بینشون پیش میاد سکس

ولی خوب  حس عذاب وجدانش داغون میکنه ادمو و هزار فکر دیگه 

بشین فکراتو کن ببین اگه بزاری چندتا خوبی داره چندتا بدی اگه نزاری چی 

ببین گلم تو توی بارداری و پریودی ممکنه متونی باهاش سک  س کنی پس اونوقتتو میخای چیکار کنی (میدونم راه های دیگه هست 

کلی گفتم