starss مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 5815 عنوان خیلی تنهام 😭 132 بازدید | 13 پست فکر نمیکنم هیچکسی اندازه من تنها باشه بخدا من خیلی تنهام اصلا همچین ادمی فکر نمیکنم مثل من تنها تو دنیا وجود داشته باشه 😭😭😭😭😭 آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻 1403/03/24 | 19:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یک_دختر_تنها عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 83 منمحتی با خانوادمم زیاد اوکی نیستماصلا خیلی بد شده اوضاع
starss مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 5815 منم حتی با خانوادمم زیاد اوکی نیستم اصلا خیلی بد شده اوضاع باز تو با خانواده ت هستی کنارشون زندگی میکنی من تنهام 😭 آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻
يلدا٥٩ عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 5035 برای اینکه از تنهایی در بیایی باید خودتم دیگران رو از تنهایی در بیاری
starss مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 5815 برای اینکه از تنهایی در بیایی باید خودتم دیگران رو از تنهایی در بیاری چجوریمن تنها تو غربتم آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻
يلدا٥٩ عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 5035 خیلیا مثل شما تنها تو غربتن اونا هم تنهان و باید بتونی از تنهایی درشون بیاری
یک_دختر_تنها عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 83 باز تو با خانواده ت هستی کنارشون زندگی میکنی من تنهام 😭 مگه کجایی
يلدا٥٩ عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 5035 منم تو غربتم خودم تک و تنهاچندتا اقوام دارم دو سه هفته ای یکبار میبینمشونبیشتر سر کارم البته
starss مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 5815 منم تو غربتم خودم تک و تنها چندتا اقوام دارم دو سه هفته ای یکبار میبینمشون بیشتر سر کارم البته شما هم مجردی؟ آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻
starss مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 5815 منم تو غربتم خودم تک و تنها چندتا اقوام دارم دو سه هفته ای یکبار میبینمشون بیشتر سر کارم البته بدبختی اینه من فعلا کار هم نمیتونم بکنم آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻
starss مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 5815 اره مجردم دلت نمیگیره؟ سرگرمی خاصی داری تو خونهچجوری تحمل میکنیفقط با کار مشغولی؟ دلخوشیت چیه آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻
يلدا٥٩ عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 5035 از صبح تا شب سرکارم بعدش کارهای شخصیآخر هفته ها تنهام دلم می گیرهدوهفته یکبار به اقوام سر میزنمگاهی هم با همکارام و دوستام میرم بیروناما هیچی مثل خانواده نمیشهچندماهی یکبار مرخصی می گیرم میرم دیدن خانواده ام شارژ میشم برمی گردم
starss مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 5815 از صبح تا شب سرکارم بعدش کارهای شخصی آخر هفته ها تنهام دلم می گیره دوهفته یکبار به اقوام سر میزنم ... اخه با این کارها بازم ادم احساس تنهایی میکنه وقتی هیچ جنس مخالفی نیست هیچ عشق و دوست داشتنی نیست سخته غربتادم دوست داره با یکی که دوسش داره حداقل بره بیرون گردش دور بزنه بچرخه دلش گرم بشه این سختی رو نفهمه یا کمتر بشه آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻