2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگی مژه های خودت بلنده ی ریمل بزن کافیه دیگه

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

درگیر این بازی های کثیف نشو که تو باتلاقش گیر میکنی و دیگه خودتو دوس نداری اعتماد بنفستم‌کم‌ میشع

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

درگیر این بازی های کثیف نشو که تو باتلاقش گیر میکنی و دیگه خودتو دوس نداری اعتماد بنفستم‌کم‌ میشع

اره عزیزم روزمره اصن استفاده نمیکنم واس عروسی گفتم بزارم

وا یه مژه میخواد بذاره ها😐😂😂😂

خیلیا گذاشتن دیگه نتونستن دل بکنن

اکثر کارای زیبایی اسیب زاس  فقط یک اقتصاد کثیف که به نفع ثروتمندا تموم میشه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خیلیا گذاشتن دیگه نتونستن دل بکنن اکثر کارای زیبایی اسیب زاس  فقط یک اقتصاد کثیف که به نفع ...

کدوم ثروتمند 

شاید مژه فروش یه ادم مثل من و شما طبقه متوسط باشع شاید فقیر باشه

یعنی چون نخوام پول گیر کسی بیاد ن باید سالن ارایشی برم ن خرید کنم ن عمل کنم مبادا پولدار تر نشن 

اون ادما

کدوم ثروتمند  شاید مژه فروش یه ادم مثل من و شما طبقه متوسط باشع شاید فقیر باشه یعنی چون نخوام ...

چقدر ذهن شما فقیره مژه فروش چیه

اونی که وسایل ارایشی از صفر تا صد و‌وارد میکنه

بازار تبلیغات سمی ش رو‌هم‌فراهم میکنه

دیدتون رو باز کنید با تشکر