2777
2789
عنوان

کیا حوزه رفتن

825 بازدید | 23 پست

علاقه زیاد دارم به مسائل مذهبی و با حجابم  اما تو این موندم  که محیطش چجوریه درساش مشکله یا آسونه هزینه ایی داره که پرداخت کنم مثلا شهریه و اینجورچیزا؟ 

( پایه دوازدهم هستم ) و اینکه این سطح که میگن چطوری تعیین میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماچون دیپلم میگیرید، سطح دوشرکت میکنید هزینه نداره، فقط پول کتاب دروسش سخت نیست محیطش خیلی خوب ...

شماحوزه رفتین؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

شماچون دیپلم میگیرید، سطح دوشرکت میکنید هزینه نداره، فقط پول کتاب دروسش سخت نیست محیطش خیلی خوب ...

دروسش سخت نیست؟ من که نرفتم ولی یه همسایه داشتیم خیلی مینالید از صرف و نحو. عربی واقعا سخته. 

از سطح ۲ شروع میشه برای خانم ها 

۵ سال میخونی میشه معادل مدرک فوق دیپلم و بعدیش 

بله هزینه کتاب داره

هر ترم کف ۱۴ سقف ۱۸ واحد باید انتخاب کنید 

میشه کتاب هارو امانی از سال بالاترا هم گرف یا خرید فرقی نداره 

جوش خوبه مدهبین اکثریت

جو خوبی داره اساتید مهربوننو رفتارا خواهرانه و مادرانه است ..

اما هر قشری توشون هست نباید انتظار خیییلی خاصی داشته باشی [خیلیا برا مدرک اومدن فقط ]

ماهی حدودا ۱۰۰_۱۵۰ هزار [بسته به شرایط و پیشرفت ها و وضعیت تاهل و فرزند و ..] شهریه پرداخت میکنن بهتون 

درسای تخصصیش سختن مثل صرف و نحو ..

و باید بخونی 

مثل هرجای دیگه ای =)

ساعاتی ک باید بری هم دقیقا مثل دانشگاهه بستگی به واحد هات داره و تایم خالی بینشون داری 

بله

یکم میشه بگین؟ فضاش چطوره و...

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

دروسش سخت نیست؟ من که نرفتم ولی یه همسایه داشتیم خیلی مینالید از صرف و نحو. عربی واقعا سخته. 

اونقدرسخت نیست که نشه خوند،

بستگی به علاقه فردداره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
یکم میشه بگین؟ فضاش چطوره و...

فضاش معنوی، آرامش داره، پاک، من دوران حوزه بدون  دغدغه ترین دوران زندگیم بود، انگاربرکتش توزندگیم بود

بااینکه متاهل بودم، وراهم دوربود، لذت میبردم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
فضاش معنوی، آرامش داره، پاک، من دوران حوزه بدون  دغدغه ترین دوران زندگیم بود، انگاربرکتش توزندگ ...

خانوادتون مخالف نبودن؟همسرتون طلبس؟

بازار کارش چطوره؟

ببخشید هرکدومو مایل بودین جواب بدین

خداروشکر موفق باشین

از سطح ۲ شروع میشه برای خانم ها  ۵ سال میخونی میشه معادل مدرک فوق دیپلم و بعدیش  بله هزی ...

ممنون از توضیحات کامل تون ، فقط من تو صرف فعل ها مشکل دارم با این وجود اگه کار کنم و تمرین کنم میتونم از پسش بر بیام اون موقع که رفتم حوزه ؟؟