2777
2789
عنوان

خانواده سمی

1399 بازدید | 19 پست

بچه ها من ی خانواده فوق سمی دارم

سمی ها 

حتی هنوز بعد از ده سال زندگی  مشترک و یه بچه ضربه و زخم هاشون تموم نشده

نگیید ک قطع رابطه کن نمیشه

اما ب حداقل رسوندم

ماهی یکبار دوساعت 

امرپز بعد از یکماه‌اومدم یروز بمونم  ک اینجوری شد بار ژخم و‌اسیب های روانی  شروع شد 

خستم

کاش ساعتی بمیرم

چشم غمها بشودکورتومستانه بخند  

درکت میکنم عزیز

سعی کن بچسبی به زندگی

و خاطراتو مرور نکنی چیزی جز حال بدی ازش بیرون نمیاد

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

درکت میکنم عزیز سعی کن بچسبی به زندگی و خاطراتو مرور نکنی چیزی جز حال بدی ازش بیرون نمیاد

ریحانه متاسفانه این رفتار و حرفا رو زندگی مشترکمم موثره 

حرفاشون روانممو بهم میزنه

امروز بعد‌مدتها اومدم 

برادرزادم ‌و‌دخترم شیطنت کردن 

مامانم سر دخترم داد زدد

گفتم مامان چرا سرش داد میزنی

همین براش شد بهونه

باید تحمل کنی راه دیگه نداره متاسفانه

خستم

روحم خستس

با حرفاشون و پشت سر حرف زدن باعث شدن با خانواده همسرمم دچار مشکل شم‌

شدم ازینجا رونده ازونجا مونده 

روحم خستس

مغزم خستس

خستم روحم خستس با حرفاشون و پشت سر حرف زدن باعث شدن با خانواده همسرمم دچار مشکل شم‌ شدم ازینجا رو ...

میفهمم مام انقد تو خانواده مش‌ل داریم یه سره همه باهم دعوا دارن قهر میکنن

اصن یه وضعی

هیچ وقت خانوهدمو خوشحال ندیدم

میفهمم مام انقد تو خانواده مش‌ل داریم یه سره همه باهم دعوا دارن قهر میکنن اصن یه وضعی هیچ وقت خانو ...

منم همین طور

البته دعواهای کوتاه

هیچکدوم رو مشکلا زوم نمیکنن

انگار عادت کردن بلافاصله میگن میخندن مسافرت میرن 

من خیلی حساسم 

همیشه مامانم منو تو جمع مسخره میکنه بعد میگه شوخی کردم

مثلا من خروپف میکنم ادامو در میاره 

یا هزاران چیز دیگر

منم همین طور البته دعواهای کوتاه هیچکدوم رو مشکلا زوم نمیکنن انگار عادت کردن بلافاصله میگن میخندن ...

بازشما خوبین پس..‌

کهدمیگه شوخی کردیم

برا ما جوری سرهم داد میزنن و فحش،میکشن که الان سالهاس،قهرن تو یه خونه...غذا جدا میخورن..مهمونی اصلا نمیرن

ه

بازشما خوبین پس..‌ کهدمیگه شوخی کردیم برا ما جوری سرهم داد میزنن و فحش،میکشن که الان سالهاس،قهرن ت ...

ن اینحوری نیستن

من بعد بابام اینجوری شدیم فوت پدرو جدایی خواهرم همزمان بود ضربه بودی خوردیم 

افتضاحهه همه چی 

هیچکس حوصله  هیچکس رو‌نداره

قبلا ب این شدت نبود  

مشکلات مادرم با من بیشتر از همش

چون من میریزم توخودم و فک میکنن ب فوت پدرم یا جدایی خواهرم  بی تفاوتم و بی اهمیت

من از درون دارم متلاشی میشم

ازینجا رونده ازونجا مونده

خانواده شوهرم یجور

و بدبختانه باهاشون یکجا هستم 

خب برا مامانت توضیح بده حس درونتو بگو شاید روش،تاثیر داشته باشه اما اگه همه کار کردی و نشد فک نکن ف ...

گفتم توضیح دادم بارها

همون اس همون کاسه

فقط دوری چاره کاره

ریحانه متاسفانه این رفتار و حرفا رو زندگی مشترکمم موثره  حرفاشون روانممو بهم میزنه امروز بعد‌ ...

عزیزم یادت باشه الویت اولت خودت و همسرتو و دخترتی

سعی کن مدیریت کنی که مسائل اون دوتا خانواده وارد خانواده ی اصلی خودت نشه

تجربمو میگم خیلی حرفهای خانواده خودتم برای همسرت نگو چون بعدا سرکوفت میشه.

خودتم اگه میبینی واقعا مادرت راه نمیاد دیر به دیر ببینش.

من با توجه به پیامهای این تاپیکت که خوندم حس میکنم مادرت افسرده شده و این افسردگی رو بصورت خشم میریزه بیرون.ببین هرکسی یه قلقی داره ببین از چه راهی میتونی تو دل مامانت نفوذ کنی و دلشو بدست بیاری.شاید اونم از درون خودش داغونه و نیاز داره یکی کمکش کنه

ولی تمرکز و هوش و حواستو بزار اول برای خودت و زندگیت

و سعی کن حاشیه ها رو بریزی دور

اصلا هم از خانواده ی خودت برای خانواده ی همسرت نگو.یعنی همیشه تعریفشون رو بکن.چون نباید نقطه ضعف تو رو بدونند

این مشکلات رو الان اکثرا دارن چه میشه کرد باید یجوری کنار اومد.بیخیالی الان شده لازمه ی ادامه دادن زندگی اونم بخاطر خودمون و بچه هامون

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
عزیزم یادت باشه الویت اولت خودت و همسرتو و دخترتی سعی کن مدیریت کنی که مسائل اون دوتا خانواده وارد ...

بخدا من حرفای خانوادمو ب خانواده همسر نمیگم و بلعکس

مامان من کلا با هیچکدوم کاری ندارم دارم زندگی خودمو میکنم  ولی مامانم یاخلاقی داره با همه چی کار داره 

و همون حرکات و مگ ما جرایت داریم در مورد خانوادش استفاده کنیم 

خدا نکنه یبار بهش بگیم‌ زنداداشت اینو گفت اونو گفت  

قیامت میکنه

کلا ی اخلاق بدی داره

دیروز باهاش کلی حرف زدم

کلا منکر شد گف من کی این حرفارو زدم این حرکاتو کردم  خستم ازین خانواده 

بخدا من حرفای خانوادمو ب خانواده همسر نمیگم و بلعکس مامان من کلا با هیچکدوم کاری ندارم دارم ز ...

پس سعی کن کج دار و مریض باهاش راه بیای

و تمرکزتو بزار رو خودت و زندگیت

بقبه رو که نمیشه عوض کرد

تو خودتو تغییر بده

پس سعی کن کج دار و مریض باهاش راه بیای و تمرکزتو بزار رو خودت و زندگیت بقبه رو که نمیشه عوض کرد ت ...

ریحانه شما اصفهانی هستی؟

من‌فک‌میکنم شمارو میشناسم