2777
2789
عنوان

همه بهم میگن لبات ژله

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 47 پست
من دیدم نوشتی ای وای دوباره خمیازه کشیدم، اینم گفتی دوباره خمیازه کشیدم، حتی میگم خمیازه، خمیازم میگ ...

وااای میفهممت دقیقا همینم الانم یکی دیگه کشیدم مردم از خنده😂😂😂انگار بیماری ویروسیه

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهمیت نده بهشون بگو اره ژله پول بابام بوده خواستم ژل بزنم

آره دیگه میخوام اینجوری بگم

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊

منم لبای خودم برجسته و درشتن همه ازم میپرسن از کجا ژل زدی که اینقدر طبیعی شده توی مدرسه ایم که دبیرم مدیر مدرسه بهم اخطار داد که نباید اینجور باشین🙄 حتی دانش آموزامم بهم میگن چه ژل لبی، بهت میاد😅

آرامشتو معامله نکن:)
خوبه فرمش بعضیا دیدم طبیعی فیلر میزنن این مدلی 

خودم راضیم ولی همش میگن قیافت زنونه 

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊
وای یادت میوفتم خمیازم میاد🤣

بیا این بازی کثیفو تمومش کنیم خمیازه هام تموم نمیشن اصن😂😂😂

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠
منم لبای خودم برجسته و درشتن همه ازم میپرسن از کجا ژل زدی که اینقدر طبیعی شده توی مدرسه ایم که دبیرم ...

منم ب خدا آدرس کلینیک دکتر میخوان همش باید بشینم توضیح بدم که ژل نیست

ن دخترونه بود اتفاقا مث دخترای ۲۲ تا ۲۴نهایت

مرسی 🥰 

قشنگهههههههه ک

اطرافیانم میگن زنونه اس