2777
2789
دلیلتون رو میشه بگین؟

تا حالا نشنیده بودمش

بعد با برای اولین بار شنیدن نمیتونم ارتباط بگیرم 

که ایا اسم انسان هست یا مکان بعضی اسما مشخصن اخه☺❤جنسیتش هم برام مشخص نیست

به نظرم خوش اوا نبود ولی از این که معنیش بارونه و تو زبان محلی خودتون این خیلی شیرین و کیوته😀❤❤❤❤❤ شاید عامه پسند نباشه به نظرم باز هر جور خودتون صلاح میدونید 

اسامی ای که توی زبان خاصی معنی خاصی میدن برای مردمی با همون گویش خیلی جذابه و قشنگ ولی برای عامه مردم اسم در صورتی قشنگه که خوش اوا و بامزه باشه جوری که توجه طرف جلب شه که معنیش چیه و به کدوم گویش هست شاید اسامی دیگه زبانتون خوشگل تر باشه و توجه ادم رو جلب کنه این یکی در نگاه توجه من رو جلب نکرد💔❤❤❤❤❤

🫶

اصلا وزن وتلفطش جذاب نیس ولی معنیش قشنگه

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه دو بخشیه که از چه لحاظ منظورتونه؟

اسم جذابی نیس کلا تلفنش جداب نیست برام...

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

دختره❤️

آخی عزیزم❤ بامزس در کل 

ولی از لحاظ عامه پسندی ممکن بود به مشکل بخورین بعدا

مثلا من خودم هم فامیلی که داشتم به گوش مردم تا حالا نخورده بود و هر جا میرفتیم و میپرسیدن اذیت میشدم در حدی که عوضش کردم برای همین بهتره ادم توی انتخاب اسم هم بهترین دقت رو بکنه ایشالا همیشه سالم و سلامت باشین❤❤❤❤❤❤❤

🫶

چرا؟

بنظر من خیلی نام های قشنگ تر از این هست

اما بازم هرجور خودتون دوست دارین

تمام میشود و آفتاب میتابد غمی نبوده به عالم که ماندنی باشد...💚🕊❤️سعدیا! خوش تر از حدیث تو نیست تحفه روزگار اهل شناخت آفرین بر زبان شیرینت کین همه شور در جهان انداخت♡هر وقت اشعار سعدی رو میخونم به جمله《ایرانی بودن با همه مصیبت ها به زبان پارسی اش می ارزد》ایمان میارم نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه