2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان :)entp ها خیلی سوییتن.:)))

فکر کنم زوده برای تصمیم گیری برای تعیین شخصیت، چون شخصا تو دوره نوجوونی مدام ام بی تی آی‌ام تغییر میکرد. ولی الان فرصت خوبیه که بر اساس کسی که دوست داری باشی رفتار کنی و چهارچوب ذهنیت رو بسازی. دوست داری چه رشته ای بری؟

sasalele

ای جان :) entp ها خیلی سوییتن.:)))  فکر کنم زوده برای تصمیم گیری برای تعیین شخصیت، چون شخصا تو ...

موافقم باهات❤️ 

مطمئن نیستم انسانی

برای ( مدیریت بازرگانی)

یا رشته های هنری

( به هنر شدیداً علاقه دارم از بچگی آنلاین شاپ هنری هم داشتم 

ولی نمی‌دونم دقیقا کدوم هنر رو برم)

از طرفی به کار رهبری و کسب و کار و مدیریت تیم خیلی علاقه دارم

و یکم دیگه انتخاب رشته دارم شدیداً بین دو راهیم

موافقم باهات❤️  مطمئن نیستم انسانی برای ( مدیریت بازرگانی) یا رشته های هنری ( به هنر شدیداً ...

به نظرم تو این فرصت یکم فکر کن در این باره، چون انتخاب رشته دبیرستان خیلی مهمه و بسیاری از آدما سرسری میگیرن. دوست داری خود آینده ت چجوری باشه؟ 

هرچیزی که دوست داری در آینده باشی رو بنویس و بین علایقت، اونی که با تصورت همخونی داره رو انتخاب کن و در عین حال واقع بین باش. موفق باشی:)

sasalele

به نظرم تو این فرصت یکم فکر کن در این باره، چون انتخاب رشته دبیرستان خیلی مهمه و بسیاری از آدما سرسر ...

مرسی عزیزم🥺 چقدر دوستدارم بیشتر راجع بهش باهات صحبت کنم.

میشه صحبت کنیم بیشتر؟