2777
2789
عنوان

تجربه توبه

128 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان 

کسی بوده توبه کرده باشه؟؟

چجوری توبه کردید ؟؟

قبل و بعد توبه چجوری بودید

داخل سایت یا جاهای دیگه تجربیات افراد از توبه رو دارید؟؟

لطفاً راهنمایی کنید 🌹

از یه آدم افسرده که همیشه خدا دنیا براش سیاه و تار بود تبدیل میشه به ادمی که تازه قشنگی زندگی رو میب ...

شما تجربه کردی؟؟

میشه بیشتر توضیح بدی🙏🏻🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من توبه کردم، الان یمسال ونیم از توبم میگذره، وخداروشکر رو توبم موندم،، من فقط قلبا از خدا خواستم منو ببخشه، وگناهمو دیگه تکرار نکردم

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
من توبه کردم، الان یمسال ونیم از توبم میگذره، وخداروشکر رو توبم موندم،، من فقط قلبا از خدا خواستم من ...

خداروشکر❤️

خب زندگیتون و خودتون چه تغییری کردید حالا بغیر اینکه اون گناه رو تکرار نکردید؟؟

خداروشکر❤️ خب زندگیتون و خودتون چه تغییری کردید حالا بغیر اینکه اون گناه رو تکرار نکردید؟؟

خب بهتر شده، البته من کلا قبل وبعد از توبم شوهرم خوب نبود هنوزم همونجوره،، ولی به خدا نزدیکتر شدم 

خب بهتر شده، البته من کلا قبل وبعد از توبم شوهرم خوب نبود هنوزم همونجوره،، ولی به خدا نزدیکتر شدم&nb ...

چقدر عالی👌🏻

ایشالا شوهرت هم خوب میشه توکل به خدا

میخوای به نیت خوب شدن شوهرت هم استغفار کن و ذکر استغفار رو بگو 

آخه فکر کنم آیت الله بهجت بودن که گفتن استغفار فقط برای توبه از گناه نیست

هرجا ناامیدی،درها به روت بسته هست و حاجت داری این ذکر رو بگید حل میشه❤️

شما تجربه کردی؟؟ میشه بیشتر توضیح بدی🙏🏻🌹

بله 

از کارایی که انجام دادم بگذریم رسیده بودم به جایی که هیچی خوشحالم نمی‌کرد میدونستم دارم اشتباه میکنم اما این قلب لعنتی که سیاه شده بود از گناه دست بر نمی داشت 

رسید شب احیا از امام علی امام رضا و امام حسین و بابا جانم صاحب دلم خواستم کمکن کنن زجههههه میزدم کمکم کنن دست از کارام بردارم شروع کردم نماز خواندن چله های مختلف می‌گرفتم امامزاده میرفتم خیلی سخته بود اوایل ولی بعدش دیدم دیگه هیچ حسی به اون تعلقات گذشتم ندارم یه عشق و محبت توی دلم از خدا و اهل بیت مخصوصاا امام رضا حس‌میکردم که میگفتم خدایا شما بودین و من توی زندگیم حست نمیکردم؟؟بعد مدتی منی که همه کاری میکردم به یه نحو عجیبی عوض شدم 

بله  از کارایی که انجام دادم بگذریم رسیده بودم به جایی که هیچی خوشحالم نمی‌کرد میدونستم دارم ا ...

چقدر خوب

منم زندگیم تاریک و سیاه شده

افسردگی شدید دارم 

همه کارهام بهم پیچیده

شما چجوری استغفار کردی؟؟

یعنی ادابش چجوری و کلا میشه توضیح بدید 🙏🏻

چقدر عالی👌🏻 ایشالا شوهرت هم خوب میشه توکل به خدا میخوای به نیت خوب شدن شوهرت هم استغفار کن و ذکر ...

ممنونم عزیزم، من هرروز ذکر میگم، توکلم فقط بخداست