2777
2789
عنوان

جفت پایین

66 بازدید | 11 پست

من دو هفته پیش ک رفتم سونو نوشته بود:

جفت در مجاورت رحم قراردارد.

امروز ک رفتم نوشته:

تراکم جفت پوسترولترال راست بوده وفاصله لبه تحتانی جفت از io ۱۱میلیمتر است ک low lying  هستش!!!

حس میکنم یواش یواش داره میاد پایینتر بجا اینکه بره بالا💔😔 منکه استراحت مطلقم!!!!

چکار کنم بکدوم سمت بخوابم

خداخیرتون بوده راهنمایی کنین❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به پشت بخوابم عشقم؟؟؟؟ 

نه عزیز دلم خدایی نکرده ممکنه بند ناف بچه بیفته دور گردنش زبونم لال خفه بشه 

به پهلو بخواب قشنگم

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤
نه عزیز دلم خدایی نکرده ممکنه بند ناف بچه بیفته دور گردنش زبونم لال خفه بشه  به پهلو بخواب قشن ...

مرسی مهربون چون هفتم پایینه پرسیدم سیزده هفته و یک روزم ! بچپ و راس ک‌ فرق نداره؟؟؟؟! چون جفتم‌راسته

مرسی مهربون چون هفتم پایینه پرسیدم سیزده هفته و یک روزم ! بچپ و راس ک‌ فرق نداره؟؟؟؟! چون جفتم‌راسته

فداتشم عزیز دلم😘😘ای جانم خدا حفظش کنه انشاءالله که صحیح و سالم به دنیا بیاد و چشم و چراغ خونتون بشه😍😍

نه عزیزم فرقی نداره . به پشت هم بخواب ولی نه برای مدت طولانی اکثرا سعی کن به پهلو بخوابی برای سلامت نی نی کوچولوت😍❤️

فداتشم عزیز دلم😘😘ای جانم خدا حفظش کنه انشاءالله که صحیح و سالم به دنیا بیاد و چشم و چراغ خونتون بش ...

خداخیرت بده ممنون ک جواب دادی دعات میکنم. قسمت منتظرا انشالله. میگم جفتم راسته ب چپ بخوابم یا راست؟ یافرقی نداره؟

فداتشم راستی یه چیز دیگه سعی کن غذاهای آبکی مثل سوپ و.... بخوری که راحت بتونی بری دسشویی چون زور بزنی هم جفتت میاد پایین تر هم رحم ت میاد پایین خدایی نکرده 

پس استراحت مطلق و خوردن غذاهای آبکی رو فراموش نکن بالشت هم بزار زیر پات . دوتا بزار اگه تونستی ۳ تا بزار

خداخیرت بده ممنون ک جواب دادی دعات میکنم. قسمت منتظرا انشالله. میگم جفتم راسته ب چپ بخوابم یا راست؟ ...

دورت بگردم وظیفمه😘لطف میکنی عزیزم💋انشاءالله 🤲🏻

عزیزم من خودم دخترم منظورم اینه ازدواج نکردم ولی مادرم وقتی باردار بود سر برادرم، جفتش پایین بود اونم جفت راستش بود اما خب دکتر تاکیدی نکرده بود که به کدوم پهلو بخوابه

فداتشم میخوای از دکترت بپرس راهنماییت کنه . نمیخوام خدایی نکرده اتفاقی واسه خودت یا کوچولوت بیفته بازم از دکترت بپرس حتما

فداتشم میخوای از دکترت بپرس راهنماییت کنه . نمیخوام خدایی نکرده اتفاقی واسه خودت یا کوچولوت بیفته با ...

خدا خانوادتو نگه داره هرجی میخوای بهت بده حتما دکتر میرم ک قرصامو عوض کنم رفتنی درمیون میزارم باهاش ممنونم ازت😍❤️🫀💋

خدا خانوادتو نگه داره هرجی میخوای بهت بده حتما دکتر میرم ک قرصامو عوض کنم رفتنی درمیون میزارم باهاش ...

قربونت برم نفس💋💋همچنین خانواده محترم شما رو عزیزم❤️بسیار هم عالی😍👌🏻

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز