2777
2789
عنوان

ی خانوم خوب تو خونه چطور ب خودش میرسه💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 76 پست
به خودت و خونه رسیدن  مرتب و آرایسته بودن نشانه های اینه یه زن با عشق داره زتدگی رو میچرخونه. ...

مامانم میگه حتی اگه حالت خوب نبود هم تو رختخواب نباش جلوی کسی

یا رب نظر تو برنگردد 💚
این خیلی خوبه  منم راحت بودن و راحت لباس پوشیدن رو ترجیح میدم. ولی همش میترسم نکنه برپ تو زند ...

دیکه زندگی مشترکی که قرار باشه توش با همه زنا رقابت کنی همون نباشه بهتره 

اگه همسرت ادم چشم پاکی باشه و واقعا دوست داشته باشه هر جور باشی هم بازم به نظرش زیبایی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرروز ارایش لازم نیست پوستت خراب میشه‌.درحد دوش و یه بالم لب رنگی یا خط چشم اگه حوصله شو داشتی.یه لب ...

مثلا اگه حالم خوب نباشه نمیگن زنه مریضه یا خودش رو زده ب مریضی

یا رب نظر تو برنگردد 💚
دیکه زندگی مشترکی که قرار باشه توش با همه زنا رقابت کنی همون نباشه بهتره  اگه همسرت ادم چشم پا ...

دور و بر من ادمایی ک بیشتر از شوهر خودشون ب شوهر دیگری اهمیت بدن زیاده

واقعا رقابت مهم نیس؟؟

یای چیز دیگه

مثلا من  دوس ندارم کسی تو حموم و آشپزخونم بره و اتاق خوابم 

نمیدونم چ طوری در اینده تو زندگی مشترکم ب دیگران بفهمونم ک رعایت کنن و ناراحت هم نشن

یا رب نظر تو برنگردد 💚
مامانم میگه حتی اگه حالت خوب نبود هم تو رختخواب نباش جلوی کسی

جلو کی؟ حال و حوصله نداری یا سرما خوردی خانواده شوهر یا یکسگی از اقوام میاد که نه چرا باید دراز به دراز بخوابی.

ولی شوهر که مشکلی نداره نه هر روز گاهی وقتا. .

من هر طور باشه غذا حاضر میکنم ناهار و شام حتما میپزم ولی مثلا امروز واقعا حوصله نداشتم اصلا ناهار نپختم و این اتفاق خیلی کم پیش میاد شاید سالی یه بار پس امروز که ناهار نپختم به چشم نیومد 

دور و بر من ادمایی ک بیشتر از شوهر خودشون ب شوهر دیگری اهمیت بدن زیاده واقعا رقابت مهم نیس؟؟ یای چ ...

نه واقعا رقابت اصلا نباید وجود داشته باشه مگه هوو هستن که بخوای رقابت کنی باهاشون 

چون اگه بیفتی تو خط این چیزا اول از همه فکر و روان خودتو نابود میکنی انقدر که رفتار بقیه و واکنشای همسرت حساس میشی بعدشم اخلاق همسرتو عوض میکنی و باعث میشه اونم کم کم تو رو هی با بقیه مقایسه کنه 

برای حفظ حریمت اول از همه خودت رعایت کن برای بقیه از همین الان تو اتاق خواب کسی نرو بگو خوشم نمیاد کسی بیاد 

یا هر موقع هم رفتی خونه خودت تمام کارای مهمونی رو از قبل خودت بکن که هر کس اومد بگی تمام کارا رو کردم شما بشینید فقط 

در اتاق خواب و حمومو ببند همیشه حتی اگه میبینی باز میکنن قفل کن 

اگه هم کسی رعایت نکرد بهشون مستقیم بگو همسرم خوشش نمیاد یا خودم خوشم نمیاد کسی وارد این قسمتای خونه بشه 

از نظر من همه ما آدمیم و حق داریم یه جاهایی کم بیاریم یه جاهایی خسته بشیم حق داریم یه روزایی حتی دلم ...

ب نظرتون نقش ی مرد در روحیه زن و انگیزه اونچجقدر مهنه؟

یا رب نظر تو برنگردد 💚
نه واقعا رقابت اصلا نباید وجود داشته باشه مگه هوو هستن که بخوای رقابت کنی باهاشون  چون اگه بیف ...

ب نظرتون اگه مردی باشه ک بگه اشکالی نداره خانوادم برن این طور جاها چطور تمرین کنم بهش بگم ک این کار از نطر من ناپسنده؟

یا رب نظر تو برنگردد 💚
چرا باید همش بخوابه؟

آخه ی خانومی رو میشناسم همش خوابه

دختر ک بود اینطوری نبود از دیوار راست گیرفت بالا ب قول بعضیا

شوهرش اعتیاد داره تو خونه مصرف میکنه و دوده و از طرفی همش میگه سرم درد میکنه

چند بار زیر نطرش گرفتم دیدم بنده خدا صب ب صب میره مسواک میکنه ب خودش میرسه هر روز حموم میره کتاب میخونه غذا درست میکنه عطر میزنه ارایش میکنه ولی بیشتر وقتش دیگه مثلادم خسته افتاده و شوهرش اصلا توجهی نمیکنه

هر کیم میاد میگه زنم صب تا شب خوابه کاری نمیکنه ک 

در صورتی ک زنش از پنج صب بیدار گیشه میگه

ولی زمان خوابش عجیبه

اخه اون مجرد بود هم همین ساعتا می رفت سر کار ولی اینقدر نمیخوابید

یا رب نظر تو برنگردد 💚