2777
2789

در چ سطحی؟همیشه با ارایش کامل؟یا گاهی هم یادش رفت موهاشو شونه کنه اشکالی نداره؟

شما خانومی رو ببینید اگر ی روز حوصله حموم رفتن نداشته باشه یا مثلا ظرف نشسته باشه میگید شلختس و مدیریت زندگی نداره؟

یا اینکه موهاشو خودش درس کنه یا بره آرایشگاه؟ 

من نسبت ب چ چیزیایی باید حساس باشمک ی وقت کسی بهم نگه شلخته و همیشه مرتب و تمیز ب نظر برسم؟

کمکم می کنید همسر تمیز و مرتبی در اینده باشم؟

یا رب نظر تو برنگردد 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خودت و خونه رسیدن 

مرتب و آرایسته بودن نشانه های اینه یه زن با عشق داره زتدگی رو میچرخونه.

حالا ممکنه یه روز حال و حوصله نباشه بیمار باشی به خونه و خودت نرسی شلخته بحساب نمیای

هرروز ارایش لازم نیست پوستت خراب میشه‌.درحد دوش و یه بالم لب رنگی یا خط چشم اگه حوصله شو داشتی.یه لباس مرتب راحتم مثل این ست های تیشرت شلوار.یا شلوارک .یه وقتایی هم ادم بی حوصله س .پریوده یا وقت نمیشه .نباید خیلی سخت بگیری .دوش گرفتن و تمیز بودن مهم تر از ارایشه.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

همیشه بوی خوب میده 

برای اینکه بو نگیری زیربغلتو بوتاکس کن 

و اینکه به موهاش میرسه لازم نیست کار خاصی کنی فقط اینکه وز بد فرم نباشه سعی کن نوک گیری کنی

به موهاتم عطر بزن 

لباس های کهنه هرچی داری بریز دور اصلا لباس شید شده نپوش 

سیبیل و موهای بدنشو مرتب میزنه 

یک ارایش ملایم کافی اگه حالشو نداری برو رژلب و خط چشم تتو کن 

و در اخر خیلی مهم شبا وقتی شوهرت خونس جلوش به بدنت و پوستت برسی مثلا کرم یا لوسیون بزن به بدنت اینطوری نشون میدی چه قدر برای خودت ارزش قائلی و حس میکنه داره با یک ملکه واقعی زندگی میکنه

نیاز نیست همیشه مرتب باشی ادما گاهی بی حوصله میشن دوست ندارن هیچ کاری بکنن 

اهان همین برام خیلی مهمه

اینقدر میترسم ک توی زندگی برم و دیگران ازم ایراد بگیرن؟

مثلا اینقدر مطالعه کردم ی خانوم باید همیشه ب خودش برسه فک میکنم همه همش جلوی اینه هستن.

اخه میدونی ی سری از خانوما رو میبینم با ارایش کامل بیرون میان میگم حتما باید توی خونه هم همینطوری باشن.

من خیلی سوال میپرسم اخه نمیخوام فردا برم تو زندگی بگن ب خودت نرسیدی مردت رفته دنبال ..  .

یا رب نظر تو برنگردد 💚

عزیزم مرتب بودن و رسیدگی برای هرکسی یه طوره مثلا من حتما باید سینکم تمیز باشه و ظرف نشسته نباشه خودمم حتما موهام بافته باشه شونه شده باشه حتما دوش میگیرم هر روز و لباس خوشگل و راحت میپوشم ولی بدم میاد تو خونه آرایش کنم کرم رو صورتم بمونه یا هر دیقه گرمم شد صورتمو میشورم بدم میاد ریمل پخش میشه یا مژه ها بچسبه به هم 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

آرایش و اینا نیاز نیست بنظرم و کسی هم توقع نداره تو خونه ارایش کرده وشینیون کرده باشیم... همین که بهداشت رو رعایت کنه کافیه بنظرم

من خودم سعی میکنم روزی دوبار مخصوصا تابستونا بدنم رو بشورم. و مام و بادی اسپلش بزنم موهامم هفته ای دوبار میشورم 

اما  روزی چند بار شونه میکنم و مرتب میبندم باشگاه میرم که بنظرم خیلی روی حال روحیم تاثیر داشته...

همیشه شیو میکنم و لباسامم مرتب و تمیزه معمولا و روزی دوبار هم مسواک میزنم. ارایش هم تو خونه در حد ضد افتاب و برق لب... 

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

درحد معمولی 

اینقدر خوندم ک نوشتن زن باید برای مردش مثل زن های ..ب خودش برسه تا نره سراغ اونا همش اضطراب گرفتم میگم من ک بلد نیستم از همه وسایل ارایشی استفاده کنم یعنی تو زندگی کم میارم؟

همش فک میکنم باید ادم ارایشای انچنانی و لباسای انچنانی و کفشای انچنانی تو خونه بپوشه.

اخه خانومایی ک میشناسم توی خونه کفشای پاشنه ده سانتی و آرایشای جیغ میکنن. حتی لباس مجلسی میپوشن.

البته ن جلوی من. ولی مثلا ی سری روزا ک مهمونیم اونجا با شوهرشون تنها بودن اینگار لباساشونو تازه دراوردن.

یا رب نظر تو برنگردد 💚

از نظر من همه ما آدمیم و حق داریم یه جاهایی کم بیاریم یه جاهایی خسته بشیم حق داریم یه روزایی حتی دلمون نخواد از تختمون جدا بشیم ، ممکنه پریود باشی یه روز یا به هر دلیلی انرژیت پایین باشه، فدای سرت که ظرفات مونده ، غذا نپختی و دوش نگرفتی .

اما اولین مرحله برای رسیدن به خودت و خونه خوب بودن حال دلته، بعدش رسیدگی به خودت و خونه دیگه آسون میشه .

من فکر میکنم واسه خونه ساعت مشخص کنید مثلا بگید فلان ساعت تا فلان ساعت فلان قسمت رو تمیز مرتب بکنم (قطعا هر روز نیاز نیست یه جایی رو تمیز کنید و وقت اضافه میارید).

از قفسه ها و شلف های نظم دهنده برای وسایلتون استفاده کنید که مرتب به نظر برسه محیط و.....

رسیدن به خودتونم نه نیازی نیست همیشه آرایش کرده باشید برای حال دل خودتون چند روز در هفته دوش بگیرید مخصوصا بعد درست کردن غذا های چرب و پیاز داغ ، موهاتون رو هر روز صبح شونه بکشید ، لباس تمیز و سالم و مرتب بپوشید . از بادی اسپلش و مام استفاده کنید . بیشتر از آرایش به روتین پوست و شادابی پوست اهمیت بدید ‌.

و سعی کنید اینارو به چشم وظیفه و اجبار نگاه نکنید . باعشق انجام بدید حتی درست کرد یه نیمروی ساده وقتی باعشق باشه آدم حال دلش خوب میشه .

موقع انجام دادن کارها برای خودتون آهنگای شاد بذارید . و لذت ببرید ❤️

براتون بهترینها رو آرزو میکنم ، ببخشید طولانی شد هرچی به ذهنم رسید گفتم آخه😂❤️🥰

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

والا من که اصلا به این جور چیزا دقت نمیکنم همیشه جوری که راحتم تو خونه میگردم  بقیه هم کسی سرش ...

این خیلی خوبه 

منم راحت بودن و راحت لباس پوشیدن رو ترجیح میدم.

ولی همش میترسم نکنه برپ تو زندگی از زن های دیگه کم بیارم.

یا رب نظر تو برنگردد 💚