از نظر من همه ما آدمیم و حق داریم یه جاهایی کم بیاریم یه جاهایی خسته بشیم حق داریم یه روزایی حتی دلمون نخواد از تختمون جدا بشیم ، ممکنه پریود باشی یه روز یا به هر دلیلی انرژیت پایین باشه، فدای سرت که ظرفات مونده ، غذا نپختی و دوش نگرفتی .
اما اولین مرحله برای رسیدن به خودت و خونه خوب بودن حال دلته، بعدش رسیدگی به خودت و خونه دیگه آسون میشه .
من فکر میکنم واسه خونه ساعت مشخص کنید مثلا بگید فلان ساعت تا فلان ساعت فلان قسمت رو تمیز مرتب بکنم (قطعا هر روز نیاز نیست یه جایی رو تمیز کنید و وقت اضافه میارید).
از قفسه ها و شلف های نظم دهنده برای وسایلتون استفاده کنید که مرتب به نظر برسه محیط و.....
رسیدن به خودتونم نه نیازی نیست همیشه آرایش کرده باشید برای حال دل خودتون چند روز در هفته دوش بگیرید مخصوصا بعد درست کردن غذا های چرب و پیاز داغ ، موهاتون رو هر روز صبح شونه بکشید ، لباس تمیز و سالم و مرتب بپوشید . از بادی اسپلش و مام استفاده کنید . بیشتر از آرایش به روتین پوست و شادابی پوست اهمیت بدید .
و سعی کنید اینارو به چشم وظیفه و اجبار نگاه نکنید . باعشق انجام بدید حتی درست کرد یه نیمروی ساده وقتی باعشق باشه آدم حال دلش خوب میشه .
موقع انجام دادن کارها برای خودتون آهنگای شاد بذارید . و لذت ببرید ❤️
براتون بهترینها رو آرزو میکنم ، ببخشید طولانی شد هرچی به ذهنم رسید گفتم آخه😂❤️🥰