2777
2789

من سال ۹۹

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب الان وضعیتت چطوره ؟معدت گشاد نشده؟دوباره چاق نشدی؟چن کیلو بودی قبل عمل الان چند کیلیویی؟ناراحتی ج ...

الان عاااالی😍خیر چون پیاده روی میکنم،‌ مایعات زیاد میخورم، ریزه خواری‌ نمیکنم، وزن اضافه نکردم. وزن پیش از عمل ۹۴ بودم الان بین ۶۴ و ۶۵ نوسان دارم ... تا ۶۰ پایین رفتم ب خواست خودم و با مشورت دکتر تغذیه تا ۶۴ اومدم بالا 

نه‌مشکل خاصی ندارم فقط بعضی غذاها واسم سنگینه همین 

ولی تهوع و حال بهم‌خوردن و معده درد و.... ندارم‌

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
الان عاااالی😍خیر چون پیاده روی میکنم،‌ مایعات زیاد میخورم، ریزه خواری‌ نمیکنم، وزن اضافه نکردم. وزن ...

خب خدارو شکر منم میخوام همین روزا برم عمل متاسفانه ۱۲۰ کیلو ام خدا بخیر کنه🥲

خب خدارو شکر منم میخوام همین روزا برم عمل متاسفانه ۱۲۰ کیلو ام خدا بخیر کنه🥲

دکترتون گفتن اسلیو یا بای پس؟ 

نگران نباش عمل سختی نیست دوره نقاهتش کلا ۱۰ روز ... ولی همه‌نکاتی ک دکتر میگه‌مو ب‌مو اجرا کن

مثل همه‌عمل های جراحی عوارض هم داره مثل ریزش مو ک از ماه ۳ شروع میشه، افتادگی‌پوست تو قسمت هایی ک چاقی‌بیشتر بوده 

ولی باورکن ارزشش و داره

راستی دکتر فرق میکنه کی باشه ؟من قراره برم تبریز 

بله خب تاثیر داره، من تهران بیمارستان نیکان با عبدالحسینی عمل‌کردم و تقریبا ۳‌ یا ۴ ماه تحقیق کردم‌میرفتم مطب دکترهای معروف و با بیمارهاشون صحبت میکردم و در نهایت ایشون و انتخاب کردم 

دکترتون گفتن اسلیو یا بای پس؟  نگران نباش عمل سختی نیست دوره نقاهتش کلا ۱۰ روز ... ولی همه‌نکا ...

برا من گفته اسلیو 

بله میدونم ارزششو داره چون واقعا اراده ورزش و رژیم ندارم  از خیلیا مث شما که عمل کردم پرسیدن حالشون عالی بود ولی یه چیزی خیلی حرصم میده اونایی که تجربشو نداشتن و هیچی که از اسلیو نمی‌دونن یه جوری بدی تو دل ادمو خالی میکنن😒

برا من گفته اسلیو  بله میدونم ارزششو داره چون واقعا اراده ورزش و رژیم ندارم  از خیلیا مث ...

اهمیت نده خب شما نظر اونایی ک انجام دادن و ملاک قرار بده