2777
2789
عنوان

کیا رژیم هستن؟🤗

69 بازدید | 12 پست

آیا شما از برنامه های کالری شمار استفاده میکنین؟ خوبه؟ من نیم ساعت ورزش نسبتا تند انجام میدم. شما چه کارایی میکنید برای هدف تون؟ هرچند وقت یکبار وزن میکنین خودتون؟

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ حال همه ی ما خوب است، اما تو باور نکن...

من دو هفتس 

البته دو روزه واقعا پای بندم تو دو هفته قبل دو کیلو کم شد

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من دو هفتس  البته دو روزه واقعا پای بندم تو دو هفته قبل دو کیلو کم شد

ماشالله عزیزم👍 برنامه ی ورزشی هم داری؟ غذات چجوریه؟

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ حال همه ی ما خوب است، اما تو باور نکن...

۲ماهه که رژیمم اولاش کالری شماری میکردم

آفرین عزیزم👍 الان کالری شماری نمیکنی؟ برنامه ی ورزشی و غذاییت چجوریه؟ 

ماشالله عزیزم👍 برنامه ی ورزشی هم داری؟ غذات چجوریه؟

اره عزیزم روزی نیم ساعت قدرتی ...غذام صبحانه نمی‌خورم.ناهار و شام سالاد زیاد میخورم برنج و نون حذف کردم 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
اره عزیزم روزی نیم ساعت قدرتی ...غذام صبحانه نمی‌خورم.ناهار و شام سالاد زیاد میخورم برنج و نون حذف ک ...

موفق باشی خوشتیپ عزیز😍 عالی

نه اصلا به توام مبگم انجام ندی دکتر بهم داده ورزشم بدن سازی میرم 

جدی؟  چرا خوب نیست؟ بدن سازی عالیه

چونکه خسته میشی نسبت به غذا خوردن حساس میشی کلی عذاب وجدان به همراه داری مطمئن باش استپ وزنی میشی ری ...

راست میگی آدم همش حرص میخوره ممنون عزیزم