2777
2789
عنوان

صاحبکارم زنگ زده بهم

428 بازدید | 19 پست

میگه که دستت درد نکنه غذات فوق العلاه خوش طعم بود و بله برون دخترمه پنجشنبه هفته بعدی میخوایم شام دعوتشون کنیم نامزدشو میخوایم شام بدیم کلا با خانومم صحبت کردم میگه که دست تنها نمیتونم میشه بیای کمکش دستمزدتم بهت میدیم من بهش گفتم با شوهرم هماهنگ میکنم ولی ناراحت شدم من برا یه شرکت غذا میپزم شرکت شوهرم توش کار میکنه منم براشون توافق کردیم که نفری فلان مقدار بدن منم گفتم اوکی من غذا میپزم قبلا از رستوران میگرفتن الان خانگی میخواستن منم قبول کردم درامدش خوب بود ولی الان این مرده فک کرده من کلفتی چیزیم بنظرتون چجوری جوابشو بدم تازه گفت که برا 30نفر غذا بیا خونه خودمون ور دست زنم درست کن بهت یک میلیون میدم منم اولش گفتم نه بعد گفتم با شوهرم هماهنگ میکنم بنظرتون چی بهش بگم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان