2777
2789
عنوان

خدایا اخه چرا

144 بازدید | 23 پست

سلام من هفت سال ازدواج کردم بچه دار نشدم هنوز این ماهم ای یو ای کردم که تستم منفی شد مشکلم ندارم هر ماه شرایطم برا بارداری خوب و نمیشه شوهرمم ازمایشاش خوب بعد حالا زنگ زدم مادر شوهر میگه بچه دار نشدی میگم ن میگه چرا خوب اگه دلیلشو خودمم میدونستم که خوب بود حالا دختر خواهر شوهرم یساله عروسی کردم دخترش به دنیا اومد به من گفت برید بهش سر بزنید بخدا من حسود نیستم روم نمیشه برم حس میکنم همه با تحقیر نگاهمون میکنن یا میگن اینا مشکل دارن بعد دراوند گفت همه دیگه زاییدن بخدا مام مشکل نداریم ولی نمیشه یه بارم باردار شدم یه شب که همین مادر شوهرم اومد من لکه بینی داشتم بخاطرش نرفتم دکتر اطلاعی نداشتم فکر میکردم چیزی نیست تا سقط شد چرا کسی ادمو درک نمیکنه مامانمم گفت برو همسناتو ببین بخدا ما یه ماه گوشت نداریم هشت ملیون خرج دکتر کردیم بعد میان زخم زبون میزنن دیگه خجالت میکشم به کدامین گناه دارم مجازات میشم

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

خدا به کیا بچه نمیده 

خدا به کی بچه میده

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا به کیا بچه نمیده  خدا به کی بچه میده

بخدا هفت ساله زخم زبون میزنن اصلا کسی نیست که درک کنه هرکی عروسی کرد اطرافمون سر یه سال بچشون به دنیا اومد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عذر خواهی میکنم ک اینو میگم ولی اگر مشکلتون تو خونه خودتون نگه میداشتید کسی نمیتونست الان حرفی بهتون ...

بخدا به کسی نگفتیم اینجا بچه خیلی مهمه میپرسن میگن مشکل دارید مام میگیم بخدا دکتر گفته سالمیم یه بار که همین دختر خواهر شوهرم تازه حامله بود اینقد پشت سر من حرف زدن تا فهمیدن که بچه دختر کمتر فیس کردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سعی کن صبور باشی و خودت رو کنترل کنی زمانی که به در بی خیالی بزنی باردار میشی انشالله امیدوارم خدا‌ ...

ممنون عزیزم  اسمم زهرا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا هفت ساله زخم زبون میزنن اصلا کسی نیست که درک کنه هرکی عروسی کرد اطرافمون سر یه سال بچشون به دنی ...

خدا به کسایی که بدرد بچه داری نمیخورن بچه میده بچه‌شون هم افسرده تحویل جامعه میدن

اسپرم شوهرت مشکلی نداره؟ آزمایش گرفتین از اون؟

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
عزیزم ان شالله خدا براتون بخواد و به زودی دامنت سبز بشه.

ممنون عزیزم بخدا ظلم با بیست و یک سال سن نازا باشی و سالمم باشی دیگه بدتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا به کسی نگفتیم اینجا بچه خیلی مهمه میپرسن میگن مشکل دارید مام میگیم بخدا دکتر گفته سالمیم یه بار ...

همه اینجورین عزیزم بحث سالم بودن نیست میگفتید فعلا شرایط بچه دار شدن نداریم همین 

خدا به کسایی که بدرد بچه داری نمیخورن بچه میده بچه‌شون هم افسرده تحویل جامعه میدن اسپرم شوهرت مشکلی ...

بله عزیزم ازمایشش خوبه این ماه دارو خورم چهارتا تخمک خوب داشتم شرایط اکی ای یو ای کردم ولی تستم منفی شد الان لکه بینی دارم شیاف پروژسترون قط کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه اینجورین عزیزم بحث سالم بودن نیست میگفتید فعلا شرایط بچه دار شدن نداریم همین 

اینجا ن کسی سواد درست حسابی داره که این حرفا رو بهش بزنی بگی شرایطشو ندارم میگن دروغ میگن مشکل دارن چون همه زود بچه دار میشن اصلا کسی بیشتر از نهم سواد نداره خیلی کم بیشتر سواد دارن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله خدا بهت دوقلو بده خیلی ها ای وی اف کردن حالا دوقلو دارن خدا بهت یه جا بده

ممنون عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40