2777
2789
همههههه ریدن حوزه ما معلم زبان سرگروه شهرمون اومد صحبت کرد گفت شما برید پاسخنامه رو ببینید خندتون می ...

یعنی چ

چرا

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی سال پیش شاید ۲۰ سال پیش بود منم امتحان ریاضی رو بد دادم یادمه توی حیاط مدرسه اینقدر سرم روی زانوم بود و گریه کردم که زمین زیر پام از اشکام خیس شده بود ...چقدر نذر و نیاز کردم ...آخرشم ۱۱ گرفتم تا فوق لیسانس هم خوندم الان شاغلم ولی واقعا پشت سرم که نگاه میکنم انگار کل عمرم در حال خوندن و امتحان و استرس بودم و هنوزم درحال دویدنم چون شغلم پر از استرسه کلا از زندگی چیزی نفهمیدم ...شما اینطور نباشید البته تمام تلاشتون رو بکنید ولی بعدش هرچی شد شونه اتون رو بندازید بالا و برید بستنی بخورید بیخیال مگه چقدر زنده ایم 

هدفم دانشگاه تهران بود اخه😭اینقدر خراب کردم ک مطمئنم ترازم خیلی میاد پایین و این دانشگاهو نمیارم م ...

عزیزم پدر و مادرا بیشتر تو فکر نمره هستن ، نمیدونن چه سوالایی تو امتحان بوده که 

وقتی همه چیو نمیدونن حرفاشون هم درموردش بی اهمیته

یه سوال دارم زمان ما کسی زیاد کلاس زبان نمیرفت چون آموزشگاه هم کم بود ولی الان این دوره هرکس رو دیدم بچه اش کلاس زبان رفته و انگلیسی حرف میزنه .ببخشید میپرسم ولی شما ها آموزشگاه زبان رفتید قبلا مثلا از بچگی تا الان یانه ؟ زبان آموزشگاه با زبان مدرسه فرق داره ؟  به نظرم یکی از دلایل سختگیری امتحان زبان شاید این باشه که سطح زبان انگلیسی جامعه افزایش پیدا کرده و طراح سوالم روی این حساب سخت آورده. 

یه سوال دارم زمان ما کسی زیاد کلاس زبان نمیرفت چون آموزشگاه هم کم بود ولی الان این دوره هرکس رو دیدم ...

من از ۵ سالگی تا ۱۶ سالگی کلاس زبان میرفتم

دیگه کرونا اومد و مجازی شد بعد اینکه حضورش شد هم حوصلم نگرفت دیگه ادامه بدم

در کل کلاس زبان میتونه به زبان مدرسه کمک کنه

ولی بیشتر به درد مهاجرت و دانشگاه میخوره