2777
2789

[QUOTE=342658130]چند نفر بودیم وقتی سرمون رو بالا آوردیم دیدم ساعت ۱۰:۱۵ همه جا ساکته انقد التماس کردیم برگه ها گرفتن ...[/QUOTE

خوشبحالتون واسه ما ۸ و ربع شروع شد یه ربع ده گرفتن هر چی اعتراض کردیم دو ساعت باید وقت بدید قبول نکردن

حریفتو نگا نکن بگو میبرم☻زیر پاتو نگا نکن بگو میپرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیشه اعتراض بزنیم

؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
یعنی چی؟ منظورش چیبود؟

منظورش این بود که از بس که چرت و پرت هست مخصوصا تلفظ های لیسنینگ سومی خیلی بد تلفظ کرده

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!
۱۲ تجربی  ترمیمم

نمره اصلیت  چند بود؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
ای بابا عزیزم 🥲 همه خراب کردن نگران نباش 

هدفم دانشگاه تهران بود اخه😭اینقدر خراب کردم ک مطمئنم ترازم خیلی میاد پایین و این دانشگاهو نمیارم

مامانمم توی راه برگشت همینطور تا تونست دعوام کرد ک چرا خراب کردی دیگ نمیکشم خسته شدم😭