2777
2789
نی نی سابت همه زیست بیست شده بودن بتد مصححص میگ ی ببست بوده و نمره /۲۵صدم هم زیاد فارسی ک میک بیست ...

همون بابا دایورت کنید امتحان واسه ریدنه والا این حرفی کسی میزنه ک با معدل ۱۹/۹۳وارد این رشته شده

برای قبولیم تو کنکور دعا کنید مهربونا

از ریاضی و شیمی هم بدتر بود غلط نگفتم

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون میخوام بدونم کسب که ادعا داره سطحش اوکی بود چند میشه   به هر حال موفق باشی عزیزم   &n ...

باشه میام میگم بهت  خدا کنه ضایع نشم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

همون بابا دایورت کنید امتحان واسه ریدنه والا این حرفی کسی میزنه ک با معدل ۱۹/۹۳وارد این رشته شده

عزیزم من معدلم بیست بود

ولی واقعا زبان وحشتناک بود 

ده بشم نذر میدم😭

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

نی نی سابت همه زیست بیست شده بودن بتد مصححص میگ ی ببست بوده و نمره /۲۵صدم هم زیاد فارسی ک میک بیست ...

اینا از در حوزه میان بیرون فکر می کنن با سیاه کردن برگه و مفهوم چرت نوشتن مصحح بهشون بخاطر چشم و ابرو نمره میده 

بعد جالب اینجاست دوست من که می گفت بیست میشم اصن کلید رو نگاه نکرده بود و فقط زر میزد🗿🙄

اینا از در حوزه میان بیرون فکر می کنن با سیاه کردن برگه و مفهوم چرت نوشتن مصحح بهشون بخاطر چشم و ابر ...

بخدا من سالای قبل از در میومدم بیرون میگفنم صد درصد بیست میشم 

نمره میومد شده بودم دوازده

قبیله ینی ی نفر...
منم همونم واقعا

الان فیزیک مونده هویت دیگه انگیزه ندارم ولی میخونم حال خودمو خوب میکنم ...

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

2790
2778
2791
2779
2792