2777
2789
عنوان

بد میگم ؟؟؟

61 بازدید | 3 پست

اول تیر عروسی اقوام نزدیک ه .در حد جاری اینا .البته ناتنی 

بعد من لباس ندارم یه دامن و بولیز دارم که مناسب تالار نیست .دخترم هم لباس دو سال پیش داره تنگ شده 

بعد سر کلاهبرداری دوست شوهرم ما کل طلا هامونو از دست دادیم حتی گوشواره دخترم و من

شوهر من مدل ش اینه از مجلس فرار می کنه چرا چون پول نده ما لباس و طلا بخریم .بعد دقیقه نود که خانواده ش میگن زشته فلان ه میاد به زور ما رو با لباس افتضاح می بره 

اینم بگم دو تا جاری دارم یکی ش که وضع ش خوبه کلی طلا داره .اون یکی هم به زور قرض طلا می خره 

منم این سری گفتم از الان اگه بذاره بریم باید لباس و دو تا گوشواره بخرم من و دخترم 

گفت بذار فکر کنم منم گفتم تا اپل ماه فکر کن وگرنه دقیقه نود نمیام ابروت بره 

حتی شده من دو دقیقه ای دوش گرفتم رفتم با وضع بد .رفتم دیدم جاری ها یا خواهر شوهر ها کفش هاشونو هم ست کردن .منو محل نمیدن منم اعتماد بنفس م از بین رفته 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چند بار اینجوری برخورد کنی نری متوجه میشه چون همش کوتاه آمدی رفتی پیش خودش میگه همیشه این روش پیش ببرم میاد 

حتی خانواده شوهرت ناراحت شدن بگو پسرت یا برادرت ی لباس نگرفت بیام عروسی یا مهمانی با لباس خونگی می‌آمدیم اونجا