2777
2789
عنوان

موش بدردنخور

169 بازدید | 7 پست

کسی میدونه موش مادر چند سانته 

دیشه یع موش تو اتاق بود کوچولو بود اندازش ولی شوهرم میگه مادر بود اگه اونم زاییده باشه چی اندازه یه انگشت بود

آرزو کردم آرزوش باشم ولی تا رسیدم بهش دیدم آرزوش زیاد بود 🥲تا خدت نخوای کوچیک نمیشی تا خدتم نخوای بزرگ نمیشی بزرگ شدم سال ۹۹ که همه ای آروزهام اینه بادکنکی که از دست در میره ..میره رو هوا😇راهی که خدا برام ساخته خاندانتم نمیتونه خراب کنع😉

موش بدرد نخور؟

مگه موش بدرد بخور و بدرد نخور داره 😂

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موش بدرد نخور؟ مگه موش بدرد بخور و بدرد نخور داره 😂

اره میبرن آزمایش میکنن روش بدردمیخوره

آرزو کردم آرزوش باشم ولی تا رسیدم بهش دیدم آرزوش زیاد بود 🥲تا خدت نخوای کوچیک نمیشی تا خدتم نخوای بزرگ نمیشی بزرگ شدم سال ۹۹ که همه ای آروزهام اینه بادکنکی که از دست در میره ..میره رو هوا😇راهی که خدا برام ساخته خاندانتم نمیتونه خراب کنع😉

بگیر بخواب خواهر دیر وقته 😅 

چجوری بخوابم خدت بودی میخوابیدی

فک کردم اون موشو میگی

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من