2777
2789
عنوان

هرکی تجربه این بیماری رو داره کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 18 پست
منم مدتی اینطور بودم خیلی احساس بدیه منم آزمایش دادم چیزی نبود، چند از اطرافیان تجربه مشابه داشتن و ...

راست میگی از ناراحتیه واقعا ؛ والا طلاق گرفتم خیلی روم تاثیرگذاشت خیلی بیش ازحد ؛ خیلی رنج دیدم 

پدر منم اینجوریه تقریبا ۶ ماهه تا حالا ده تا دکتر رفته گوارش معده اندوسکوپی خیلیا گفتن رفلاکس معده اس

مثلا بابام گرسنه هس دوس داره غذا بخوره ولی از گلوش پایین نمیره انگار خفه میشه سریع بهش آب میدیم

یا بالا میاره فشارش میفته

دیگه نمیدونم چه دکتری باید ببریمش بدونیم علتش چیه خیلیم لاغر شده وزنش پایین اومده از بس نمیتونه چیزی بخوره ولی از اعصابم میتونه باشه چون جو خونمون خیلی خوب نیست بابامم ادم فکری هستش امیدوارم همه مریضا زودی خوب شن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگی از ناراحتیه واقعا ؛ والا طلاق گرفتم خیلی روم تاثیرگذاشت خیلی بیش ازحد ؛ خیلی رنج دیدم  ...

نمی‌دونم من تجربه این شکلی داشتم.... اگر شرایطتشو داری با یه مشاور صحبت کن اگرنه با یه دوست صمیمی صحبت کن و خودتو تخلیه کن اینطوری احساس بهتری داری....

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

از آب خوردن که ترس نداری 

دور از جونش خدا نکنه ولی امروز ی مستند میدیم ک ی بنده خدایی یه خراش کوچیک از سگ رو دستش افتاده بوده و یکم بتادین زده و گفته خوب میشه اما نشده و آخراشم همه چیز تو گلوش گیرمیکرده و آب نمیتونسته بخوره دکترام همش میگفتن چیزیش نیس و سالمه یهو اون ب نظرم رسید گفتم ازش بپرسم اما انگار مشکلش چیز دیگه ای و از ناراحتیه ایشالا ک خدا خودش به هممون رحم کنه