hfgff مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 493 عنوان راهنمایی کنید منو 81 بازدید | 7 پست بچه ها من از همه ناامیدم شوهرم رفته ی زن دیگه گرفته و مستقیم تو روم اینو گفت داداشم ۷۰۰ ملیون پولمو برده مامانم هربار میاد خونم وسیله هامو میدزده اصلا هرکی یک بار باهام حرف میزنه سواستفاده میکنه به نظرتون چرا اینجوریه 1403/03/24 | 03:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hfgff مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 493 مادرت چرا وسیله هاتو بدزده😂😂 میخواستم اسباب کشی کنم بهش گفتم بیا کمک چند روز بعد رفتم خونشون ی چیزی گم کرده بودم زیر تختشو نگاه کردم یا خداااا چ خبر بود کلی لوازم ارایشی گوشی و تبلت بچه ها و هرچی ک فک کنید
nnnnop عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 13005 میخواستم اسباب کشی کنم بهش گفتم بیا کمک چند روز بعد رفتم خونشون ی چیزی گم کرده بودم زیر تختشو ... وای مادر شما چرا اینطوریه. یکم خجالت چیز بدی نیسدرکت میکنم واقعا داری دوره سختیو میگذرونی🥲💔 کاربری دست دونفره❤️
hfgff مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 493 وای مادر شما چرا اینطوریه. یکم خجالت چیز بدی نیس درکت میکنم واقعا داری دوره سختیو میگذرونی🥲💔 به نظرت چیکار کنم دو تا بچه دارم تنهای تنهام به هیچکس نمیتونم اعتماد کنم 😭
nnnnop عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 13005 به نظرت چیکار کنم دو تا بچه دارم تنهای تنهام به هیچکس نمیتونم اعتماد کنم 😭 اوف عزیزم درکت میکنم واقعا خیلی سخته🥲شوهرتم لیاقتتو ندارع اگه داشت اینکارو نمیکرد بیخیالش ارزش ندارهخواهری چیزی نداری؟ کاربری دست دونفره❤️
hfgff مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 493 اوف عزیزم درکت میکنم واقعا خیلی سخته🥲شوهرتم لیاقتتو ندارع اگه داشت اینکارو نمیکرد بیخیالش ارزش ندا ... خواهرم ۱۵ سالشه کوچولوئه
nnnnop عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 13005 خواهرم ۱۵ سالشه کوچولوئه شاید باورت نشه ولی همسن منهدرسته سنم کمه ولی درد نزاشت بچه بمونم💔🥲😂باهاش حرف بزن خودتو اروم کن کاربری دست دونفره❤️