نامزد رسمی نیستیم دوستیم ولی قصدمون ازدواجه و پلیسه
حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
عزیزم. من خودم میدونم چی به چیه با چشمم ستاره هاش رو دیدم 😐 بله میدونم نیازی به گفتن شم ...
چرا بهت برمیخوره اون درجه ها رو خودشون میخرن لازم نیست با چشات ببینی دارم اگاهت میکنم
اگه دانشگاه افسری رفته باشه الان سروانه
اگه با دیپلم رفته باشه فوقش ستوان دو
خود دانی
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یعنی 32 ساله اش بشه سرگردی اش تموم میشه سرهنگ دوم میشه
حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
چرا بهت برمیخوره اون درجه ها رو خودشون میخرن لازم نیست با چشات ببینی دارم اگاهت میکنم اگه دا ...
اولا من گفتم مرزبانی شما یکم دقت کن!!!
از 20سالگی حساب کن 4 سال ستوان بوده تا 24سالگی 4 سال سروان بوده تا 28سالگی ...
ستوان دوم ۴ سال ستوان یکم ۴ سال
از اول که ستوان نمیدن تازه ستوان ۳ هم هست
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
وا خب چ ربطی داره مرزبانی هم از دانشگاه افسری میزن دیگه
شبت خوش عزیزم خدا کمکت کنه من خوابم میاد
وا خب چ ربطی داره مرزبانی هم از دانشگاه افسری میزن دیگه شبت خوش عزیزم خدا کمکت کنه من خوابم م ...
اصلا دانشگاه نرفته! بعضیا همینجوری وارد میشن یه سرچ بزن میاره بالا.