2777
2789
عنوان

کجا برم سرکار

868 بازدید | 18 پست

بچه ها لیسانس دارم با معدل ۱۸ و ۲۳سالمه ولی نمیخام مرتبط با رشته ام برم سر کار میخام ی جا برم ک سابقه کار نخاد حتی با مدرک دیپلمم بگیره نیرو 

ولی 

بیمه تامین و تکمیلی و حقوق و مزایا درس حسابی داشته باشه 

اظافه کاری و...همه محاسبه بشه 

بنظرتون کجا و چ شرکت ید کار خونه یا و...ای برم ؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه تونستی پیدا کنی منم خبر کن ، بخدا ثواب داره ☺️🙏

تو این مملکت نه مدرک تحصیلی مهمه ، نه لیاقت و شایستگی ، فقط بابا و پارتی مهمه ! حالا نمی‌خوام تورو ناامید کنما ، نه خداشاهده ، ایشالا بهترین شغل رو بتونی پیدا کنی ، اما رفیقم مهندس متالوژیه اما آخرش ماست فروش شده ! (منظورم لبنیاتیه!) اگه اینارو بخوام بگم حسابی ناامید میشید ، اما به نظرم مدرک فنی حرفه‌ای خیلی بهتره. اگه میتونی خودت یه کارو شروع کن ،🙏☺️

یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت می‌کنن که می‌دونن بودنشون برات مهم شده ...
اگه تونستی پیدا کنی منم خبر کن ، بخدا ثواب داره ☺️🙏 تو این مملکت نه مدرک تحصیلی مهمه ، نه لیاقت و ...

کاملا برعکس باعث ناامیدیم نشدی حقایقو گفتی من لیسانس حقوق ام ۲ساله درسم تموم شده معدل ۱۸ 

دان ۲ تکواندو دارم 

کامپیوتر ام بلدم ولی در نهایت رفتم تو رستوران کارگری 

اگه تونستی پیدا کنی منم خبر کن ، بخدا ثواب داره ☺️🙏 تو این مملکت نه مدرک تحصیلی مهمه ، نه لیاقت و ...

هر پیشنهادی داره یا نصیحتی ک فکر میکنی بدرد ام میخوره بگو 

من واقعا کسیو ندارم راهنمایی م کنه 

کاملا برعکس باعث ناامیدیم نشدی حقایقو گفتی من لیسانس حقوق ام ۲ساله درسم تموم شده معدل ۱۸  دان ...

درود بر شرفت ☺️👍 بخدا خیلی مردی خانوم 🙏👏👏 دمت گرم الهی محتاج هیچ نامردی نشی.

جسارتا اگه فضولی نباشه می‌تونم بپرسم حقوقش در چه حدیه؟

مدرک چی فنی حرفه ای بگیرم ؟ چ رشته ایش ؟

من نمی‌دونم ، آخه برا خانوما رو اطلاع ندارم و ضمناً نمیدونم کدومشون درآمد داره. البته سعی میکنم فردا بهتون بگم.

فقط خوش به حالت هنوز ۲۳ سالته و فرصت داری ، نقد نقد حاضرم سن‌مو باهات عوض کنم ۳۰۰ تومنم نقد میدم ، ۲۳ با ۳۵ 😂😂

هر پیشنهادی داره یا نصیحتی ک فکر میکنی بدرد ام میخوره بگو  من واقعا کسیو ندارم راهنمایی م کنه& ...

ای خدا چرا اینو گفتی ؟😔 درسته من پسرم اما به قرآن امروز از صبح تا همین یکی دو ساعت پیش انقد دلم گرفته بود و انقد ....... 😔 ولش کن. این حرفت باز دلمو آتیش زد 😔. چیکار کنم ، آدمی احساسی بیچاره‌س ، مخصوصاً وقتی که حالش خوب نیست 😔. چشم حتما کمکتون می‌کنم ، اما امشب حالم خوب نیست 😔🙏