2777
2789
دقیقا درست توصیفش کردین احسنت برشما سابلیمینال هم از نظر علمی و هم فیزیکی کاملا تایید شده و ضمیر نا ...

جدییییی

یعنی مثلا ساب بازگشت عشق هم واقعا تاثیرشو میذاره چون ما تمرکزمون رو مثبتا و برگشت اون شخص میره درسته؟؟؟

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من بگو بهمدیگه برمیگردیم ماه تولدم خصوصیتی از خودم یا اون بگو حسش چیه بهم

فعلا نه 

دختر سرسنگینی هستی ازت وایب دخترای مستقل رو گرفتم 

خیلی جاها کم اوردی ولی قوی تر پاشدی و کمی رو احساست تاثیر گذاشت و سردت کرد برا همون اغلب سعی میکنی خودتو بیخیال نشون بدی چون اینجوری از خودت محافظت هم کردی

یه چیزی ام حس کردم که از چیزی ممکنه سرد شده باشی ولی فراموش نکن احساست قشنگترین داراییته و بغلش کن🤍

سکوتِ من، نشانه‌ی بی ارزش بودن تو برای همکلامی بود!

فعلا نه  دختر سرسنگینی هستی ازت وایب دخترای مستقل رو گرفتم  خیلی جاها کم اوردی ولی قوی ت ...

میشه در مورد منم کمی بگی ؟؟؟حس محمد هم بگو چیه بهم

عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐
از من بگو بهمدیگه برمیگردیم ماه تولدم خصوصیتی از خودم یا اون بگو حسش چیه بهم

دوستت داره کمی فکر میکنه مغروری 

البته حسش رو دریافت کردم ناراحت نشی🤍🤭 

یعنی دوست داره تو برگردی 

دوستت داره کمی فکر میکنه مغروری  البته حسش رو دریافت کردم ناراحت نشی🤍🤭  یعنی دوست داره ...

عزیز در مورد منم کمی میگی ؟ حس محمد هم میگی چیه بهم 

عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐
عزیز در مورد منم کمی میگی ؟ حس محمد هم میگی چیه بهم 

دلم نیومد جوابتو ندم😁

دختر خوب خونگرم و مهربونی هستی احساساتت عمیقه 

محمد دوستت داره 

از جفتتون وایب خوب گرفتم

من خوابم میاد بچه ها و انرژیم‌کمی پایینه ان شالله بقیه بمونه برای بعد شبتون بخیر عزیزای دلم🥺🌙

میشه منم بعدا بگی لطفا🥺🥲

حسش بهم چیه ازدواج میکنیم ؟ اگه اره کی پیشنهاد میده ؟ 

اگه نه کلا چی راجب ازدواجم حس میکنین ؟ مثلا نحوه اشناییمون یا شغلش یا هرچی حس میکنین 

.

بله حتما عزیزم ببین خداوند از روح خودش در همه ما دمیده و ما قدرت اینو داریم هر چیزی میخوایم رو در زن ...

عزیزم در مورد این چی حس میکنی 

یه اقا هست یجورایی همکارمه هیچ حرف عاشقانه ای این وسط نیست
بنظرت در اینده بهم علاقه مند میشه ؟ یا الان حسی داره بهم؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز