2777
2789
عزیزم میشه یکم توضیح بدین یعنی چی که قدرت واقعی دست خودمونه و میتونیم تغییر بدیم؟ حتی گفته فالگیر و ...

بله حتما عزیزم ببین خداوند از روح خودش در همه ما دمیده و ما قدرت اینو داریم هر چیزی میخوایم رو در زندگی خلق کنیم فقط کافیه قدرتت رو باور و درک کنی 

در باب ف.ال هم بگم که بخوای نخوای ناخودآگاه اون رو میپذیره و باور میکنید و در اصل باور شما به اون قدرت میده وگرنه فالگیر و ۴ تا ورق قدرتی نداره

سکوتِ من، نشانه‌ی بی ارزش بودن تو برای همکلامی بود!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله حتما عزیزم ببین خداوند از روح خودش در همه ما دمیده و ما قدرت اینو داریم هر چیزی میخوایم رو در زن ...

پس میخواین بگین همه چی باور ماست حتی اون ف.ال و اگر باور ما تغییر کنه اتفاقا هم تغییر میکنه درست میگم؟ پس میتونیم تلاش کنیم و تغییر باور ایجاد کنیم و مسائل هم تغییر کنن درسته ؟ 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
عزیزم میشه حستون رو بگین بین منو عشقم چی دریافت میکنین؟ بنظرتون برمیگردیم به هم ؟ خودش برمیگرده؟ هنو ...

همو دوست دارین 

بله

درسته 

آره خیلی دوستت داره حسشو دریافت کردم 

پس میخواین بگین همه چی باور ماست حتی اون ف.ال و اگر باور ما تغییر کنه اتفاقا هم تغییر میکنه درست میگ ...

بله قطعا همینطوره 

حس قلبی و باور شما به اون چیز انرژی میبخشه و خواستتون محقق میشه 

رو رفتارهای مثبت عشقتون تمرکز کنید و حس عشق و شکرگزاری ازش دریافت کنید قطعا بهترین نصیبتون میشه 

همو دوست دارین  بله درسته  آره خیلی دوستت داره حسشو دریافت کردم

وای جدی🥺🥺🥺🥺 بنظرتون خودش برمیگرده؟ 

فدات بشم گلم...۴ماه قبل دخترمو از دست دادم ۲۲هفته بودم زایمان زودرس داشتم برای بعدی خیلی میترسم تورو ...

نگران نباش عزیزدلم به خوبی پیش میره 

خدا بهت یه دختر گل دیگه میده🥰

بله قطعا همینطوره  حس قلبی و باور شما به اون چیز انرژی میبخشه و خواستتون محقق میشه  رو ر ...

وای خیلی ممنونم از صحبتاتون❤️الهی خیر ببینی عزیزم❤️🌱

بنظرتون حتی در حد معجزه هم میتونه جواب بده چون همون قانون جذبه درسته؟ یعنی کم کم اتفاقات جوری پشت هم چیده شن طبق ذهنیت ما و انرژی ای که میفرستیم به کائنات شکل یه معجزه میتونه باشه که همه چی یواش یواش درست شه؟ 

نظرتون درباره سابلیمینال چیه؟

نگران نباش عزیزدلم به خوبی پیش میره  خدا بهت یه دختر گل دیگه میده🥰

الهی آمین..ان شاالله به آرزوهات برسی...راستی بین اینهمه آدم که گفتن حس ششمن نمیدونم چرا حسم به شما متفاوته انگار حرفات واقعیه ☺️

وای خیلی ممنونم از صحبتاتون❤️الهی خیر ببینی عزیزم❤️🌱 بنظرتون حتی در حد معجزه هم میتونه جواب بده چو ...

دقیقا درست توصیفش کردین احسنت برشما

سابلیمینال هم از نظر علمی و هم فیزیکی کاملا تایید شده و ضمیر ناخودآگاه پیام‌های پنهان رو در هر صورت دریافت و در زندگی اعمال میکنه

با ساب شما ضمیرناخوداگاه رو از نو برنامه ریزی میکنید و تاثیراتش رو در زندگی می‌بینید 

مثلا باورهای منفی در مورد عشق دارین؟

موردی نداره 

ساب جذب عشق با تشکیل باورهای مثبت باعث میشه ذهنتون به درستی برنامه ریزی بشه