2777
2789
عنوان

بلاگری

79 بازدید | 7 پست

یه خانم بلاگر که رفته بود یکی از کشور هایی اروپایی،چند روز پیش داشت همش از کشوری که رفته بود تعریف می‌کرد و با ایران مقایسه می‌کرد.البته یکسری رو درست می‌گفت ولی دیگه از اون کشوری که بود داشت واسه خودش فراتر از بهشت تصور می‌کرد،می‌گفت پول شما فلانه.من تو دایرکتش‌ پیام می‌دادم اونم جواب میداد.خلاصه گفتم اگه میگی پول ما ارزش نداره چرا هر آدمی که سریع میره اونور یه گوشی میگیره دستش تولید محتوا میکنه و ازش پول در میاره،چرا میگی پول ما خوب نیست چرا به همین پول بی ارزش چشم داری.دیدم پیامم رو سین کرد ولی جواب نداد

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

واقعا پول ما ارزش نداره . دیگه این هر بچه ای میدونه .  اما با بلاگری میشه میلیاردها تومن بدون ...

درسته میگم بعضی از حرفاش درسته,ولی خب بلاگری که میره خارج محتوا درست می‌کنه اون محتوا رو واسه کی درست می‌کنه واسه خارجی ها که زبونش رو نمی‌دونم،معلومه واسه ایرانی ها درست می‌کنه پولی هم که می‌گیری از موسسات و شرکت های ایرانیه واسه تبلیغ کاراشون،پس اون پول رو از ایران می‌گیره و میگه بی ارزش

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

درسته میگم بعضی از حرفاش درسته,ولی خب بلاگری که میره خارج محتوا درست می‌کنه اون محتوا رو واسه کی درس ...

خب بی ارزش دیگه ‌ . اره برای ایرانیا درست میکنه چون مردم ایران عاشق بلاگران انقدر تند و سریع پیجشون بالا میاد فالوور ها بالا میره خصوصااا اگه طرف خارج از کشور باشه ‌هیچ جای دیگه انقدر ب بلاگرا مردم اهمیت نمیدن

خب بی ارزش دیگه ‌ . اره برای ایرانیا درست میکنه چون مردم ایران عاشق بلاگران انقدر تند و سریع پیجشون ...

خب در قبال تولید محتوا پولی که میگیرن همون پولیه که بهش میگن بی ارزش

خب چرا نباید بگه؟ 😂😂 یعنی الان کل مردم چون به ریال پول درمیارن حقوق میگیرن نباید بگن ریال بی ارزش؟ ...

من منظورم کسایی که میرن اروپا و میگن اینجا بیکاری نیست و همه چیز گل و بلبل است شغل خوب داریم ولی فرداش یه دوربین می‌گیرن دستشون بلاگری می‌کنند.خب اون بلاگری هم می‌شد تو ایران انجام داد نمی‌دونم یعنی هدف‌شون از خارج رفتن اینه بگن اینجا بیکاری نیست کارشون چیه؟بلاگری.بلاگری رو هم می‌شد اینجا انجام داد