مهگل۲۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 231 عنوان یعنی هیچکس گربه نداره ک ج منو بده 136 بازدید | 24 پست 1403/03/24 | 00:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کرم_خاکی عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 7613 بله من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️
nazanin36 عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 56099 آخه بستگی داره چقدر میخوای خرج کنیغذای خشک میدی یا خودت غذا درست میکنیتقویتی و دکتر و واکسن و اسباب بازی و ظرف و این چیزا هم هست
مهگل۲۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 231 آخه بستگی داره چقدر میخوای خرج کنی غذای خشک میدی یا خودت غذا درست میکنی تقویتی و دکتر و واکسن و اس ... فقط غذاش بدونم دستم بیاد بعد تصمیم میگیرم چکار کنم سعی میکنم انتخابم مقرون ب صرفه بشه آخه دستم باز نیست فعلا
mom_mikaeil عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 2667 پست قبلی ام من از بچگی گربه داشتم خب هزینشو حساب نکردم ولی اولش ک کوچیکبود شیر میخریدم با نون تسلیت میکردم میخورد غذا هم آب گوشت بود تسلیت میکردم میخورد بزرگم ک شدن بهشون از غذای خودمون میدادم بیشتر استخون و این جور چیزا آنچنان خرجی نکردم😂
کرم_خاکی عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 7613 فرق می کنه چه غذایی براش بگیریبخوای خشک بدییا تو خونه درس کنیبه غیر از غذا واکسن هم باید بزنهاسباب بازی می خوادهر ماه باید براش خاک گربه بخری من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️
mom_mikaeil عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 2667 من از بچگی گربه داشتم خب هزینشو حساب نکردم ولی اولش ک کوچیکبود شیر میخریدم با نون تسلیت میکردم میخ ... تیلیت
مهگل۲۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 231 فرق می کنه چه غذایی براش بگیری بخوای خشک بدی یا تو خونه درس کنی به غیر از غذا واکسن هم باید بزنه ... خب غذا تو خونه درست کنم کمتر در میاد یا بیرون اقلا حدودی بدونم
کرم_خاکی عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 7613 فقط غذاش بدونم دستم بیاد بعد تصمیم میگیرم چکار کنم سعی میکنم انتخابم مقرون ب صر ... ببین یه چیزی بهت بگمتا وقتی که مطمئن نیستی بتونی غذای خوب و ... براشون فراهم کنی گربه نگیرمگه گربه ها اسباب بازین چون دلمون می خواد بخریم وقتی حتی نمی تونیم د ست بهشون غذا بدیم من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️
nazanin36 عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 56099 فقط غذاش بدونم دستم بیاد بعد تصمیم میگیرم چکار کنم سعی میکنم انتخابم مقرون ب صر ... اینم بستگی داره که میخوای غذای ایرانی بدی یا خارجی یا خودت بهش بدی میانگین از یک تا یک و پونصد در نظر بگیرچون فقط غذای خشک نیست باید تنوع غذاییم داشته باشه
مهگل۲۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 231 من از بچگی گربه داشتم خب هزینشو حساب نکردم ولی اولش ک کوچیکبود شیر میخریدم با نون تسلیت میکردم میخ ... یعنی میشه؟ اگه کنم بیارم باید کم توقع بارش بیارم ولی میترسم مشکلی ایجاد شه
مهگل۲۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 231 اینم بستگی داره که میخوای غذای ایرانی بدی یا خارجی یا خودت بهش بدی میانگین از یک تا یک و پونص ... بخدا فک میکردم پنج شش در ماه خرج داره اینجوری ک خوبه واکسن هاشم خیلی هزینه داره؟ خاک ک فک کنم دیر ب دیر نیاز بشه