2777
2789
عنوان

امروز دیدمش و حالم خیلی بده😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 32 پست
خآنمی تایپکاتو خوندم امیدوارم مشکلت حل بشه به نظرم بیشتر به خودت برس همون ژلی که گفتی رو تزریق ک ...

اون زنه اگه یکه من بیستم از همه نظر فقط چون تازه زایمان کردم سیستمم به هم ریخته...بازم به اونا سرم 

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
اون زنه اگه یکه من بیستم از همه نظر فقط چون تازه زایمان کردم سیستمم به هم ریخته...بازم به اونا سرم

صد البته   امیدوارم قوی باشی وهیچ وقت خودت ونبازی عزیزم خیلی خوبه که اینقد به خودت ایمان داری ازت خوشم اومد   سعی کن درموردش باشوهرت حرف نزنی  همه ی تلاشت وبگن اونو توچشم شوهرت خراب کنی  موفق باشی 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد البته امیدوارم قوی باشی وهیچ وقت خودت ونبازی عزیزم خیلی خوبه که اینقد به خودت ایمان داری ازت خو ...

من اون زن رو در معمولی ترین حالت دیدم هیچ گونه جذابیت و زیبایی نداره فقط بیرون با آرایش خودشو جذاب میکنه الانم کلی ژل تزریق کرده و خودشو جوونتر کرده...

من همینطوری ۱۰ سال ازش جوونتر.. 

من تحصیلکرده اون ۵ سال سواد...من جوون اون میانسال...من باهوش اون خنگ ...

من همیشه در دسترس شوهر  اون دست‌نیافتنی 😄

این تنها امتیاز اون بود ..مردها هر چیزی که دست نیافتنی باشه براشون عزیز میشه براشون

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره