2777
2789
عنوان

امروز دیدمش و حالم خیلی بده😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 32 پست
برای چی ژل . صورت به این زیبایی داری خانمی ... اون آقا زیبایی شما رو توی صورتتون پیدا نکرد . ولی شما ...

صورتم از غصه آب شده تا این درد با منه چاق نمیشه ...حداقل کاری کنم کمتر بهم بگن چرا از بین رفتی

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
صورتم از غصه آب شده تا این درد با منه چاق نمیشه ...حداقل کاری کنم کمتر بهم بگن چرا از بین رفتی

بعضی اوقات اهمیت ندادن بهترین چیز هست ... البته این زخمی که شما از شوهرتون دارید به این زودی ها خوب نمیشه خانمی ... زمان بهتر درمانگر هست ... به خودت زمان بده آروم آروم خوب میشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی اوقات اهمیت ندادن بهترین چیز هست ... البته این زخمی که شما از شوهرتون دارید به این زودی ها خوب ...

آخه اعتبار و پول و ثروت و سواد و این زندگی رو از من داره نمیدونم چطور دلش اومد؟ماعشق کودکی هم بودیم ...ما نبودن هم رو نمیتونیم تصور کنیم....با خودش نگفت این زن بفهمه نابود میشه زندگی خودم و بچه هام هم نابود میشه ..

مگه آدم اینقدر بی فکر میشه...قبل از داستان ما خواهرش به خاطر خیانت شوهرش اومده بود قهر ..شوهرم داشت میسوخت میگفت اگه بتونم برم بکشمش خواهرمو نابود کرده...خب پس چرا خودش همچین کرد؟

آخه اعتبار و پول و ثروت و سواد و این زندگی رو از من داره نمیدونم چطور دلش اومد؟ماعشق کودکی هم بودیم ...

متاسفم که این تعریفات رو می‌شنوم امیدوارم توی این راه سخت صبرتون زیاد بشه ... می‌دونم خیلی سخته عبور کردن از این بازه زمانی اما لطفاً نه ظاهر و نه هیچ چیز خودتون رو برای اون فردی که از زندگیتون رفته تغییر ندید ... موفق باشی خانمی

متاسفم که این تعریفات رو می‌شنوم امیدوارم توی این راه سخت صبرتون زیاد بشه ... می‌دونم خیلی سخته عبور ...

من صبر نمیکنم فقط دارم زجر میکشم تا بگذره تا بچه هام بزرگ بشن

انتخاب خودته ... اینکه بخوای از این مرحله سخت عبور کنی یا نه 

۱۸ سال صبر کردم تا به خواسته هامون برسیم دقیقا همون سال بهم خیانت کرد نزاشت طعم رسیدن به هدف رو بچشم

۱۸ سال صبر کردم تا به خواسته هامون برسیم دقیقا همون سال بهم خیانت کرد نزاشت طعم رسیدن به هدف رو بچشم

می‌دونم خانمی. خودتون با تلاش خودتون به هدف خودتون برسید . اول به خودتون زمان بدید تا از بازه زمانی بگذرید و بعد تلاش و پشتکار یه جوری شاد باش و خوشحال باش و با این شادی بچه خودتون رو توی دامن خودتون بزرگ کنید تا بهش ثابت کنید که یه الماس رو از دست داده که هیچ وقت نمیتونه با چنتا تیکه جواهر جایگزین کنه 

می‌دونم خانمی. خودتون با تلاش خودتون به هدف خودتون برسید . اول به خودتون زمان بدید تا از بازه زمانی ...

جوری منو کوبیده زمین که آدم قبلی نیستم ...من از غریبه نخوردم از خودی خوردم ...

همه جا تعریفمو می‌کرد حتی پیش اون زنیکه ی فاسد ...

که زنم یدونس ...آدم بود که میگفت شوهرت تعریفتو کرده پیش شوهر من ...

دلش رفته حتما مگه میشه یکی واسه تفریح و کنجکاوی اینطور کنه. 

خودش میگه  کنجکاوی کردم میخواستم بدونم با دوتا زن همزمان رابطه داشتن چطوریه...

می‌دونم خانمی. خودتون با تلاش خودتون به هدف خودتون برسید . اول به خودتون زمان بدید تا از بازه زمانی ...

ممنون از همدردیتون😘

جوری منو کوبیده زمین که آدم قبلی نیستم ...من از غریبه نخوردم از خودی خوردم ... همه جا تعریفمو می‌کر ...

تو هم بگو منم می‌خوام از سر کنجکاوی یه  زندگی بدون تو رو امتحان کنم ... مگه مسخره بازیه ؟ کنجکاوی کنه زندگی رو بپاشونه ؟ پای احساسات شما و یه بچه وسط هست شما هم قوی باش و روی پاهای خودت به ایست خانمی ... موفق باشی 

تو هم بگو منم می‌خوام از سر کنجکاوی یه  زندگی بدون تو رو امتحان کنم ... مگه مسخره بازیه ؟ کنجکا ...

عزمزمه اگه یدونه بچه بود دستشو میگرفتم میرفتم ...سه تاس

نمیتونم با آیندشون بازی کنم کاری که پدرشون کرد

خیلی سعی میکنم خودمو نشکنم ظاهرسازی کنم لااقل اما بعداز زایمان آدم معمولی هم افسردگی میگیره من که جای خود دارم...چجوری پاشم ...

فقط یه معجزه میتونه منو سرپا کنه 

عزمزمه اگه یدونه بچه بود دستشو میگرفتم میرفتم ...سه تاسنمیتونم با آیندشون بازی کنم کاری که پدرشون کر ...

خآنمی تایپکاتو خوندم  امیدوارم مشکلت حل بشه  به نظرم بیشتر به خودت برس   همون ژلی که گفتی رو تزریق کن به لبات به گونه هات خط خنده  به هرجایی که لازمه تا جایی که میتونی ازش پول بکش خرج زیباییت کن یکاری کن بهت خوش بگذره  درضمن اون خانمی که اومده توزندگیت اگه شوهر داره شوهرت وتهدید کن که اگه پاش واز زندگی من نکشه بیرون یابه شوهرش میگم یاخودم پامو میکنم تو زندگیش  از شوهر اون زنیکه هم تعریف کن شوهرت غیرتی بشه روت   البته اگه میدونی ظرفیت داره

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد