2777
2789
عنوان

چرا بخت بعضی دخترا سنگینه؟

1173 بازدید | 35 پست

و چرا اینقدر ازدواجشون سخت میشه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
این چه حرفیه میزنید آخه 

چون خودم سالهاست درگیرشم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا به قیافه و خوش تیپی و تحصیلات هم نیست نمی‌دونم چرا مال بعضیا اینجوریه اگه فهمید کسی به منم بگه

دقیقا

سلام منم جوابي واسه اين سوال پيدا نكردم  هيچ وقت

من دیگه واقعا از این دنیا بعد از ۳۹ سن بریدم به خاطر تنهایی

اصلا به قیافه و خوش تیپی و تحصیلات هم نیست نمی‌دونم چرا مال بعضیا اینجوریه اگه فهمید کسی به منم بگه

سلام

اصلاااااا

نه به چهره س

نه قد و هيكل

نه تحصيلات وشغل

و نه خانواده و اصالت( حتي به اين هم كه انقدر مهمه ربطي نداره)

چون خودشون منفعل هستن. الان بخوای بشینی خواستگار بیاد موهات سفید میشه‌. فقط دخترای خانواده های خیلی ...

من اون راهم رفتم باز بن بسته

چون خودم سالهاست درگیرشم

میدونم شاید بگید متاهلم نفسم از جای گرم بلند میشه ولی دلایلش میتونه خیلی متفاوت باشه، سخت گیری یا نبود مورد مناسب یا خیلی چیزای دیگه،  خودت رو بسپر به خدا 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

خواستگار داشتی ؟

یک مشت بیخود

چون خودشون منفعل هستن. الان بخوای بشینی خواستگار بیاد موهات سفید میشه‌. فقط دخترای خانواده های خیلی ...

سلام

دوست عزيز

تا خدا نخواد نميشه

من دوست دبيرستانم چند سال با يه اقايي دوست بود

طوري كه مطمئين بود باهاش ازدواج ميكنه

ولي ايشون زد زير همه چيز

خيلي از دخترها منفعل نبود و فكرد كردن با اين كارا ازدواج رخ ميده

ولي اينطور نيست