2777
2789
عنوان

به نظرتون مد بعدی ابرو چیه؟

606 بازدید | 20 پست

به نظرتون بعد از ابرو نچرال چی مد میشه؟ 

الان انگار همه دنیا ابرو طبیعی مده.

اگر دوباره نازک مد بشه😞 ابروهاتون رو چیکار میکنید؟😐😐

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداکنه شیطونکی مد بشه بشه عکس عروسیمون رو‌نگاه کنم😐😄

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
من خودم ابرو نازک دوست دارم  ب مد هم کار ندارم

👏👏

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

هنو تغییری جز تمیز کردن ندادم ، هرچی بهم بیاد بزنم گرچه ابرو هامو خیلی دوست دارم ، مد رو فقط باید به عنوان پیشنهاد دنبال کنی و ببینی چی به خودت میاد .

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...
کمونی 

ببینیم کمونی مد میشه باز 😃

خداکنه شیطونکی مد بشه بشه عکس عروسیمون رو‌نگاه کنم😐😄

وای نه 😂😂