2777
2789
عنوان

فولیکول

434 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها خوبین من امروز روز 13پری هستم رفتم سونو وازینال بعدیه فولیکوا غالب 20میلی داشتم سمت چپ فقط امپول hcg زدم بنظرتون میشه ک این ماه باردار بشم؟؟؟؟؟؟

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اندازه اش که خوبه

منم این ماه رفتم

روز12پری اندازش 17 ابود 

دکتر امپول داد کفت دو روز بعدش بزنم.

که بزرگتر بشه.

ایشالله نتیجه بگیریم هممون

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
آره چرا نمیشه فولیکول هم خوب بوده ان شاالله میشی

اخه یه دونه بود فقط

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار
منم ی دونه فولی ۲۰ داشتم روز چهارده سیکلم امپول hcg هم زدم ... منتظرم ببینم نتیجه چی میشه ... انشاال ...

انشاالله ک جواب میگیری عزیززدلم

منم ی دونه فولی ۲۰ داشتم روز چهارده سیکلم امپول hcg هم زدم ... منتظرم ببینم نتیجه چی میشه ... انشاال ...

انشاالله ک معلوم میشه موعدت کیه؟