2777
2789
عنوان

حدیث عشق❤️😍

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 26 پست
سلام جانم ببخشید فکر کنم اشتباه گرفتید یا شایدم من فراموش گردم من در کدوم تاپیک شما شرکت کردم؟؟😅

اینکه بیایم وکسانی که الکی برای مذهبی ااگزارش رسمی کنند،ماهم برای غیرمذهبی وتوهین گزارش ردکنیم

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

@بهاار_نارنج

مرسی که تگم کردی عزیزم چه تاپیک خوبی اتفاقا تو فکر بودم یه تاپیک دورهمی برای خانم های مذهبی بزنم به جای اینکه تو تاپیک های بی محتوا باشیم جمع شیم یه جا 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی که تگم کردی عزیزم چه تاپیک خوبی اتفاقا تو فکر بودم یه تاپیک دورهمی برای خانم های مذهبی بزنم به ...

اره واقعا تای تاپیک بامحتوای مفیدم زده میشه تعلیق میشه فورا

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

اینکه بیایم وکسانی که الکی برای مذهبی ااگزارش رسمی کنند،ماهم برای غیرمذهبی وتوهین گزارش ردکنیم

سعی میکنم دخالت نکنم تپ این موارد 

جواب بدی  و با بدی نمیدن درسته؟

آیـا تـو وجـود داشتـي?شاـید همـیشهـ خیـال بودي...

چه تاپیک خوبی ‌.ممنونم❤️ ولی اینقدر گناه و کار ناپسند انجام میدم که نمی دونم کدومش رو میتونم ترک کنم ...

💗🌸 ولی قبول داری هیچی به اندازه زندگی پس از زندگی تاثیر نداره؟ هر وقت ادم احساس میکنه داره دور میشه یه قسمت ببینه اوکی میشه رو من که خیلی تاثیر داره ماه رمضون کلی سبک سنگین میکردم تا یه نظر بذارم تو سایت یه وقتایی کلا بیخیال میشدم پاک میکردم🤐 کلا نصف گناها به خاطر چرخیدنه زبانه اگر کنترلش کنیم بیشتر راه و رفتیم

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

سعی میکنم دخالت نکنم تپ این موارد جواب بدی و با بدی نمیدن درسته؟

نه!اما اینکه بزایم توهین کنند وهیچی نگیم خیلی نامربوطی چیزیم ک میگی...

موفق باشید

نه!اما اینکه بزایم توهین کنند وهیچی نگیم خیلی نامربوطی چیزیم ک میگی...موفق باشید

عزیزم شما میگین هر کس تاپیک زد ما گزارش بزنیم مث اونا که تاپیکای ما رو گزارش میزنن 

نی نی یار گفته که هر کس بی دلیل گزارش بزنه،تعلیق میشه!

شما از کجا میدونین که اوتایی که گزارش میزنن تعلیق نمیشن 

جواب بدی رو با بدی که نمیدن!

آیـا تـو وجـود داشتـي?شاـید همـیشهـ خیـال بودي...

عزیزم شما میگین هر کس تاپیک زد ما گزارش بزنیم مث اونا که تاپیکای ما رو گزارش میزنن نی نی یار گفته که ...

نه هرتاپیکی!فقط تاپیکی کا توهین شده که نینی یارخودشونم گفتن