2777
2789
عنوان

بارداری..

96 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من دو سال هست ک ازدواج کردم ۲۳سالمه 

فشار خونم خیلی بالاس میترسم بارداری رو عقب بندازم بعدن فشار خونم برا بارداری مشکل ساز بشه ب نظرتون چیکار کنم ب دلایلی قصد بارداری رو ندارم ولی ب خاطر این مشکلم فکرم درگیره

وای از فشار خون بالا نگو که سه روز بالا بود داشتم میمردم  خیلیی استرس کشیدم همش فکرم پیشه بچه ...

خیلی بده من الان فشارم هی بالا پایین میشه دیشب بیمارستان بودم انقد حالم افتضاح بود میترسم زیاد جلوگیری کنم بعدش حال و روزم بدتر سه نتونم باردار شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی نکرده مشکل قلبی داری؟

نمیدونم نرفتم دکتر قلب ولی فک کنم دارم چون دست چپم خیلی درد می‌کنه با انگشت کوچیکم چند روزه هوففف همه میگن مگه چند سالته تو از الان فشار داری

نمیدونم نرفتم دکتر قلب ولی فک کنم دارم چون دست چپم خیلی درد می‌کنه با انگشت کوچیکم چند روزه هوففف هم ...

عزیزم برو خطر ناکه من رفتم اکو و نوارقلب گرفتن هولترم برام گذاشتن من الان با تغذیه درست 

فشارم نرماله 

عزیزم برو خطر ناکه من رفتم اکو و نوارقلب گرفتن هولترم برام گذاشتن من الان با تغذیه درست  فشارم ...

آره باید برم خیلی میترسم دیشب داشتم میمردم 

بنظرت اقدام بکنم ب بارداری یا هنوز زوده؟