ابجی من خودمم همینجوریم ولی روزایی که دانشگاه دارم ۵ صب بیدار میشم
من دیگه زودتر از ۳ نمیتونم بخوابم حتی اگه فرداش مجبور باشم زود پاشم
در عوضش بعد از ظهر میخوابم
البته که کلی ضرر داره 🙄
تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂هیچ عقیدهای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بعد از ظهر بخوابم داغون میشم شما دخترا هم اینجورین ؟
فقط اعصاب ندارم بعدش
بقیه چیزا اوکیه 🥲😂
تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂هیچ عقیدهای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
من بعدش احساس سنگینی میکنم یعنی انگاری یه دوتا وزنه ۳۰۰ کیلویی گذاشتن رو شونه هام 🤦
نه دیگه من اونجوری نیستم 😶