2777
2789
عنوان

ازدواج🤦🏻‍♀️

472 بازدید | 15 پست

من 23 سالمه. از نظر ظاهری و موقعیت اجتماعی خوبم. یعنی بقیه میگن خوشکلم و خودم هم یه رشته خوب دانشگاه علوم پزشکی درس خوندم. ما یه شهر کوچیک زندگی میکنیم و دخترای هم سنم یا ازدواج کردن یا هر جمعی پیش دوستام میرم حرف ازدواج و خاستگاره. منم یه مدته خیلی تو فکرش افتادم. تا الان زیاد خاستگار نداشتم شاید 4،5 تا ولی همشون تقریبا آدم حسابی بودن. خودم درونگرام و زیاد بیرون نمیرم مامانم هم  منو نمیبره تو جمع، جوری که بعضی جاها که یهو میریم تعجب میکنن که انقدر بزرگ شدم😑و از طرفی هم میگه افت داره برا ما که به معرف بگیم مثلا دخترمون آمادگی ازدواج داره خودشون باید بیان برات.

وقتی هم میشینه کنارم همش با طعنه میگه دخترای همکارام که از تو کوچکترن همش میگن یه عالمه خاستگار دارن و کلافه شدن از دستشون. دختر خالم همسنمه و رفته به معرف سپرده و هر روز دست کم 3،4 نفر زنگ میزنن خونشون حالا من سالی ماهی یه دونه... 

خب من الان باید چیکار کنم؟ هم زشته که به کسی بسپاریم هم جایی تو جمع زنونه نمیره که 4 تا آدم منو ببینه هم تو چشمم میزنه که بقیه کلی خاستگار دارن

الانم باهاش حرف زدم که خب چاره چیه میگه تو دنبال شوهری😐

شما بگید من چیکار کنم؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ازدواج خیلی خوبه اما به وقتش  من دختر داشته باشم دستش تو جیب خودش نباشه و رشد مالی نداشته باشه ...

خب الان مادر من تفکرش اینجوری نیست. دلش میخواد که نشون بده امروزیه و بعضی وقتا میگه میخوای ازدواج کنی برا چی ولی فرداش میاد میشینه میگه همکارم گفته دخترت تا سنش کمه شوهرش بده 

من شوهر از کجا پیدا کنم مثلا میاد هی به من اینو میگه

منم ظاهر خوبی دارم و سرکار میرم ولی خواستگار ندارم بنظرم وقتش نشده ، وقتش که بشه جور میشه

آخه آدم به فکر میوفته که چرا دخترای از من ضعیف تر این همه خواهان دارن. مشکل از کجاست

خب الان مادر من تفکرش اینجوری نیست. دلش میخواد که نشون بده امروزیه و بعضی وقتا میگه میخوای ازدواج کن ...

عزیزم شما که هنوز تحت تاثیر مادرتی اصلا وقت ازدواجت نیست پس 

مادر شما حداقل دو دهه از شما عقب تره از لحاظ سنی

اگر شما هم همون شکل مادرت پیش بری فایده نداره 

صحبت واسه همین موقع هاست 

من ۲۸ ازدواج‌کردم ...تمام دوستام یک بتر جدا شده بودن رسما من تازه شوهر کردم 😀به جاش تازه اونا افتادن دنبال کار و درس تو سن بالاتر ....من شرایطم کامل ثابت شده بود 

میخوام بهت بگن تحت تاثیر نباش 

دقیقا فکر هر روزمه طرف نه شعور داره نه ظاهر ازدواج کرده .. من اونی که میخام برام نمیاد  

من دختر خالم از خودم واقعا پایین تره. درست درس نخونده و یه رشته ضعیف فقط مدرکشو گرفته که کاری هم نداره در آینده. از نظر خانوادگی هم خانواده من از اون بهتره. ولی خودش خیلی سر زبون داره و مامانش میبرتش تو جمعای زنونه و نمایشش میده. خودشم یهو تصمیم گرفت چادری بشه و رفت بسیج با یه خانمه اونجا ارتباط گرفت بهشون سپرد که براش خاستگار بفرستن. 

بعضی وقتا میگم شاید مشکل از خودمه بقیه دارن از این کارا میکنن... 

من دختر خالم از خودم واقعا پایین تره. درست درس نخونده و یه رشته ضعیف فقط مدرکشو گرفته که کاری هم ندا ...

منم خیلیارو میبینم از من پایین ترن ولی ازدواج خوبی دارن

منم سرزبون ندارم و کم حرفم

مام باید پرو بشیم

منم خیلیارو میبینم از من پایین ترن ولی ازدواج خوبی دارن منم سرزبون ندارم و کم حرفم  مام باید ...

بعضیا رو میبینم مامانه هر جا میشینه تعریف دختره رو میکنه. حالا من کسی هم خوشش بیاد سریع برا اینکه کلاس بذاره میگه نه نمیخواد ازدواج کنه بعد میاد این حرفا رو میزنه

واقعا کلافه شدم از دستش الانم باهاش حرف زدم که خب چه کنم میگه تو دنبال شوهری😑🤦🏻‍♀️

توقع داره بقیه از آسمون یهو بهشون الهام بشه که تو این خونه یه دختره و برام خاستگارای زیاد بیان