2777
2789
عنوان

حق با منه یا...

94 بازدید | 9 پست

میگه خوشبحالت تو خونه تو رییسی همش دستور میدی😐ولی واقعا من دستور اونطوری نمیدم مثلا نمیره حموم میگم پاشو برو حموم اونجوری با بدن کثیف نشین.رو مبل یا تخت درست میگم یا نه ولی اون میگه تو زور میگی😕از سرکار میاد مستقیم نمیره حموم همش میگه الان میرم الان میرم یهو میرم میبینم خابش برده😶🙄چکار کنم بنظرتون؟حق با کیه؟

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر همین کار زشت من هفته ای یه بار باید ملافه تشک و روکش لحاف رو بشورم. عادت داره پتو رو میگذاره زیر بغلش. بو عرق نمیده ولی مخلوطی از بوی اسپری و بوی مرد میگیره. منم از هر نوع بو بدم میاد. خب مرد شب به شب یه دوش گردن به پایین بگیر دیگه. نهایت دو دقیقه است. 

چند وقت ی بار حموم میره ؟

میره ولی دیر میره مثلا ساعت ۱۱ شب بلند میشه میره 😔من هزار دفعه بهش گفتم از سرکار میای مستقیم حمام با بدن عرقی نشین رو مبل و نرو رو تخت😥ولی اون همش میگه تو رییسی تو خونه و زور میگی😣

حق با توئه من شوهرم مستقیم میره حموم هر روز دوبار بهش میگم دو دقیقه بشین دلم تنگ شده بعد برو ولی ...

خوشبحالت بخداا😥اینم خسته نباشه زیاد میره ها خداییش ولی شبایی ک خیلی بشدت خستس تنبلیش میاد ولی آخر شبش میره حتمااا

خوشبحالت بخداا😥اینم خسته نباشه زیاد میره ها خداییش ولی شبایی ک خیلی بشدت خستس تنبلیش میاد ولی آخر ش ...

خواهر کوچیکم شوهرش مثل شوهر شماس

انقدر خستس نمیتونه حتی یه برنامه نگاه کنه شب ها چه رسد حموم

البته شوهر منم ۱۲ ساعت کار میکنه

ولی مشکل وسواس داره برا اون باید بره

منم باید برم دوبار  

میره ولی دیر میره مثلا ساعت ۱۱ شب بلند میشه میره 😔من هزار دفعه بهش گفتم از سرکار میای مستقیم حمام ب ...

خب اگه هر شب میره ک ب بیچاره سخت نگیر

ملحفه بنداز رو مبلات ک کثیف نشه

هر چند وقت ی بار ملحفه رو بشور 

بعد هم عرق بدنی ک هر روز حموم میره آدم , اونطوری نیست ک بخواد مبل رو کثیف کنه

والا خیلی سخت میگیری  بنده خدا با اون خستگی میاد اذیتش نکن یه روفرشی ، کاور مبلی چیزی بنداز&n ...

نه سخت نمیگیرم ولی بدم میاد با لباس کار میاد میشینه. و مبل و تختخواب دراز میکشه🥺