2821
2789
عنوان

خسته شدم

275 بازدید | 17 پست

واقعا دیگه خسته شدم چشم هام داره در میاد انقدر این مدت از خوابم زدم. 

این همه جون کندم مدرسه نمونه قبول شدم که مثلا ی دانشگاه خوب بیارم با اینکه تازه سال اولم ول خیلی میترسم با اون امتحان فیزیکی که گرفته بودن در حالی که معلم فیزیکمون در طول ترم با ما تست هم کار کرده بود یا کلاس. تست هم برامون با ی استاد معروف میذاشتن. 

دیگه واقعا نمیکشم اصلا برفرض مثال امثال ما همه ۲۰ که واقعا اینچنین نیست تکلیف بچه هایی که به زور هزینه مدرسه عادی رو میدن یا پدر و مادرشون مخالف درس خوندنشون هستن به سختی دارن میخونن چی میشه. 

بعضی از سوالات تا الان ایهام دار بوده طوری که دبیرهای ما وقتی تدریس میکردن میگفتن به چند صورت میشه جواب داد و من الان پاسخنامه بعضی امتحانات رو نگاه میکنم میگم دیگه مصحح میمونه و وجدانش که اون هم استادمون میگفت بخاطر کمبود دبیر و مصحح ممکنهمثلا امتحان فیزیک شما رو ی معلم ی درس دیگه صحیح کنه بقیه درسها هم همینطور🤦🏻‍♀️😭

نمیگم خراب کردم اما با وجود کسانی که تقلب میکنن یا سهمیه دارن یا پدر و مادرشون فرهنگی ان چطوری به این امید داشته باشم که سه سال دیگه تو یکی از دانشگاه های تاپ تو رشته مورد علاقه م درس بخونم

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزارتا حرف میزنن آخرم یکار دیگه میکنن به پشمت بابا مهم اینه تلاشمون رو می کنیم حداقل اگ یروزی به یه جایی رسیدیم خالصانه کار میکنیم نه مث بعضیا با پارتی بازی و بی استعدادی

دختری که آینده را دید💙🦋

لعنت به این زندگی  منم خسته شدم🚶🏼‍♀️💔

ی وقتهایی میگم کاش ایران ب دنیا نیومده بودم. 

اصلا کشور ما هیچ چیز سر جای خودش نیست. 

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

هزارتا حرف میزنن آخرم یکار دیگه میکنن به پشمت بابا مهم اینه تلاشمون رو می کنیم حداقل اگ یروزی به یه ...

دقیقا وقتی اومدم پایه دهم با خودم عهد بستم که به ی جایی برسه که به همه ثابت کنم بدون پارتی هم میشه

اصلا همین نمونه دولتی هم کلاس تست نرفتم اصلا سهمیه هم ندارم خودم خوندم قبول شدم. 

اما الان واقعا خسته شدم 

ی وقتهایی میگم کاش ایران ب دنیا نیومده بودم.  اصلا کشور ما هیچ چیز سر جای خودش نیست.

دقیقا یعنی لعنت بهشون 

دیگه نمیکشم فقط الان دلم پول میخواد 

خوشبحال اونایی که بابای پولدار دارن

آخه فچر کردم دوازدهمی و نا امیدی😪دهمی تازه اول راههی هیچی هج معلوم نیست تلاشت بکن بقیش بسپار بخودت

آخه از همون اول با این طرز فکر جلو رفتم که کسی که اگر قراره دانشگاه تاپ قبول بشم باید از همین دهم شروع کنم اما اکثر نمره هام ۱۷ و ۱۸ هستش چند ۱۹ و ۲۰ خب آیا طرازم با اونی که معدلش ۲۰ هستش یکی میشه؟! 

دقیقا یعنی لعنت بهشون  دیگه نمیکشم فقط الان دلم پول میخواد  خوشبحال اونایی که بابای پولد ...

اونهایی که بابای پولدار هم دارن خیلی هاشون میلیون ها هزینه کردن اما رشته و دانشگاهی که میخواستن نشده 

آخه از همون اول با این طرز فکر جلو رفتم که کسی که اگر قراره دانشگاه تاپ قبول بشم باید از همین دهم شر ...

آره واقعا کار درستیه باید از دهم بخونی ولی ببین تا سال کنکور شما تنها تراز دهمت نمیمونه یازدهم و دوازدهم هم داری....... تازه کنکور هم باز داری همش باهم تاثیر میزاره پس نگران نباش

با رفتن به کشور دیگه حتما شده

آره این هم هست. 

حالا من هر موقع حرف از مهاجرت میزنم و درباره رتبه برترهای کنکور ریاضی که زن بودن و مهاجرت کردن حرف میزنم بابام میگه میخوای منو تنها بذاری یا میگه کشورهای دیگه برای دختر امنیت ندارن🤦🏻‍♀️

2790
2823
2791
2779
2792