2777
2789
عنوان

من بد میگم؟

57 بازدید | 8 پست

شوهرم آدمی با شخصیت اجتماعی بالا هست و همه تعریفش رو میکنن یعنی کلا قبولش دارن...من اصلا نمیدونستم سیگار میکشه بعد ۸ سال زندگی فهمیدم البته میدونستم گاهی مشروب میخوره ک چون با رفیق بازی و اینچیزا همراه نبود مشکلی نداشتم.....شد و چند سال پیش بعد ۸ سال زندگی دستش سیگار دیدم گفت گاهی بعد مشروب میکشم....شاید هر چند ماه ۱ یا ۲ نخ منم گفتم ناراحت شدم ولی اوکی اگ فقط گاهی.....حالا بعد از دو سال ک من فهمیدم دیگ پیشم علنی میکشه...دعوا و زبون خوش و مقابل مثل و همه رو امتحان کردم جواب نگرفتم.... زیاد نمیکشه شاید هر ۱ یا ۲ ماه یه پاکت بکشه و فقط هم تووخونه پیش من یا بعد مشروب تو شرایط خاص بکشه.....

تا حدودی با این قضیه کنار اومدم....امروز دیدم عصر خیلی یهویی ی پیک مشروب ریخت میخواد بخوره قبلا فقط تو موقعیت خاص و مهمونی میخورد من بهم بر خورد و غر زدم....آقا ناراحت شد و نخورد و  فیگور داره.....میترسیدم مثل سیگار کشیدنش بشه و دیگ زیاد مصرف کنه و عادی بشه براش.....کارم بد بود؟؟؟؟

شما جواب بدین من بعدا میخونم. و جواب میدم ببخشید 

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی اهل رفیق بازی نیست و تو خونه پیش شما میخوره ومیکشه و اعتقاد خاصی هم نداره نیاز نیس همش تذکر بدی چون فایده ای هم نداره فقط اعصابت خورد میشه.ولی چجوری انقد دیر فهمیدی اهل سیگاره؟چون این چیزی نیس که بشه زیاد پنهان کرد از زن

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍

علت اعتیاد بیشتر مشکلات روحی و لذت های لحظه ایه به نظرم از مشاور کمک بگیر اما در نظر بگیر ۸ سال ازت پنهون کرده و این اصلا خوب نیست و اما اجازه نده جلوت انجام بده یا بخوره

تا زمانی که همسرامون فک کنن ما خبر نداریم همون یواشکی میکشن و در هموت حدم باقی میمونه  ولی اگه به روشون بیاریم و بفهمن که فهمیدیم دیگه نمیتونیم جلوشونو بگیریم و پرو پرو جلومونم همون کارو میکنن و هر روزم بیشتر میشه 

وقتی اهل رفیق بازی نیست و تو خونه پیش شما میخوره ومیکشه و اعتقاد خاصی هم نداره نیاز نیس همش تذکر بدی ...

شاید کلا سالی دوباردپیش میومد بکشه یا نهایتاو۳بار‌‌‌‌‌....آخرین بار یهو دیدم دستش....ما کلا همیشه با همیم بجز تایم کار ک سر کارش هیچوقت خودش رو بد نمیکنه بخاطر موقعیتش

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
مشروبم همیشه نمیخوره فقط وقتی تریاک میکشه میخوره😕

اسم‌ی از تریاک نبردم عزیزم

علت اعتیاد بیشتر مشکلات روحی و لذت های لحظه ایه به نظرم از مشاور کمک بگیر اما در نظر بگیر ۸ سال ازت ...

میگ مخفی نکردم فکر میکردم میدونی کلا شاید سالی دو یا سه بار می‌کشید اونم تو موقعیت خاصی‌‌‌‌....هیچوقت صحبتش نشد ک بگه من تو اون موقعیت میکشم