2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی عزیزم ❤️  اگه می‌تونستم امضای شما رو هم بخونم متقابلا برای تشکر ازش تعریف میکردم 😂❤️

قربونت😂🍸

امضام دلنوشته س🥲

" مدت زیادی از رفتنت میگذره ولی هنوزم دوستت دارم.."

التیام 🌿[🌊🩹🦋💙]

میگم یه سوال  تو این سال ها زده نشدی از درس؟

چرا خیلی 

حتی شده ک تا ماها سراغ کتابا نمیرفتم ولی با یه تلنگر برمیگشتم 

تو این سالها تعداد بار هایی ک از فصل یک درسها شروع کردم واقعا یادم نمیاد اینقدر ک زیاد بودن 

چرا خیلی  حتی شده ک تا ماها سراغ کتابا نمیرفتم ولی با یه تلنگر برمیگشتم  تو این سالها تع ...

منم همینطورم 

دهم یازدهم خوندم امسال ولش کردم 

احساس میکنم دیگه توان و جون درس خوندن ندارم 

اا
منم همینطورم  دهم یازدهم خوندم امسال ولش کردم  احساس میکنم دیگه توان و جون درس خوندن ندا ...

درکت میکنم 

سعی کن یه مدت دور از درس باشی اگه بخوای برا سال بعد بخونی ، مجبور نکن خودتو ک بخونی و با یه سفر ، یه فعالیت غیر درسی ، ورزش یه وقفه بندازی 

سعی کن منطقی باهاش کنار بیایی و از کم شروع کنی 

من 🖐🏻 

پارسال تابستون شروع کردم ۱۷ سالم بود( تازه کنکور داده بودم امسال پشت کنکور موندم مجبور شدم ولش کنم ) الآنم ۱۸ سالمه تابستون دوباره شروع میکنم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

من 🖐🏻 پارسال تابستون شروع کردم ۱۷ سالم بود( تازه کنکور داده بودم امسال پشت کنکور موندم مجبور شدم و ...

من ساب هام ۱۶۰۰ تا بود ابحیم ۶۰۰۰ تا ( ۳ ماه شروع کرده بودیم )و واچ تایم هم رسیده بود اما نمیدونستیم که محتوای چنلمون به درآمد زایی نمی‌رسه امسال می‌خوایم محتوامون رو عوض کنیم و از اول شروع کنیم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍