2821
2789
عنوان

مارمولک 💔💔

406 بازدید | 19 پست

بچه ها دیروز تو اتاق دیدمش رو سقف جیغ زدم تا صدا کردم بیاد بکشه فرار کرد پیداش نکردیم امروز چراغ رو روشن کردم دیدمش رو سقف باز جیغ زدم فرار کردم خیلی میترسم فوبیا دارم بهشون چندشم میشه بازم فرار کرده پیداش نمی‌کنیم چیکاررر کنم وابستم به اتاقم نمیتونم نرم اونجا 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مارمولک گفتید یاد پرویز پرستویی افتادم... 😂

منم یه خاطره اینشکلی دارم 

هفته پیش نشسته بودم زمین.. یهو دیدم یه سوسکه بهم سلام کرد از سمت چپ... پا شدم، بال زد طرفم.. خلاصه فاجعه ای بود که زنده بیرون اومدم... 

برای همه میشه.. با صلابت برو اتاقت بزار کم بیاره

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
منم خیلی میترسم زندگیم سیاه میشه ببینمش و گم شه محل و رها میکنم😂

دیدمش جیغغغ اونم نمیدونست از کجا فرار کنه اینور اونور تاب میخورد از ترس منم که فرار کردم تا مامانم اینا رفتن تو اتاق غیب شد چندش کثیف 

دیدمش جیغغغ اونم نمیدونست از کجا فرار کنه اینور اونور تاب میخورد از ترس منم که فرار کردم تا مامانم ا ...

خودتو این دفع نگه داره جیغ نزن ارتعاشش به بدنت سرایت میکنه می‌لرزی 😂 بعد خیلی آروم بگوبیان

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز