2777
2789
عنوان

مارمولک 💔💔

424 بازدید | 19 پست

بچه ها دیروز تو اتاق دیدمش رو سقف جیغ زدم تا صدا کردم بیاد بکشه فرار کرد پیداش نکردیم امروز چراغ رو روشن کردم دیدمش رو سقف باز جیغ زدم فرار کردم خیلی میترسم فوبیا دارم بهشون چندشم میشه بازم فرار کرده پیداش نمی‌کنیم چیکاررر کنم وابستم به اتاقم نمیتونم نرم اونجا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مارمولک گفتید یاد پرویز پرستویی افتادم... 😂

منم یه خاطره اینشکلی دارم 

هفته پیش نشسته بودم زمین.. یهو دیدم یه سوسکه بهم سلام کرد از سمت چپ... پا شدم، بال زد طرفم.. خلاصه فاجعه ای بود که زنده بیرون اومدم... 

برای همه میشه.. با صلابت برو اتاقت بزار کم بیاره

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
منم خیلی میترسم زندگیم سیاه میشه ببینمش و گم شه محل و رها میکنم😂

دیدمش جیغغغ اونم نمیدونست از کجا فرار کنه اینور اونور تاب میخورد از ترس منم که فرار کردم تا مامانم اینا رفتن تو اتاق غیب شد چندش کثیف 

دیدمش جیغغغ اونم نمیدونست از کجا فرار کنه اینور اونور تاب میخورد از ترس منم که فرار کردم تا مامانم ا ...

خودتو این دفع نگه داره جیغ نزن ارتعاشش به بدنت سرایت میکنه می‌لرزی 😂 بعد خیلی آروم بگوبیان