2777
2789
عنوان

کسی را میشناسید سحر باطل کنه؟

192 بازدید | 10 پست

و مطمئن باشه و کار بلد نه از اینها که دزدن. 

برای باطل کردن فقط نمیخوام دعا بنویسه یا چیز جدید تازه برام درست کنه. 

میخوام اگر طلسمی وجود داره جای اونو بهم بگه

در خانه‌ای که سحر شده است سوره مبارکه تکویر خوانده شود و بعد از هر آیه بخوانید (واِذاَ السُحُورُ بَطّلَت)

«بسم الله الرحمن الرحیم (1) إِذَا الشَّمْسُ کُوِّرَتْ (2) وَإِذَا النُّجُومُ انکَدَرَتْ ( 3) وَإِذَا الْجِبَالُ سُیِّرَتْ (4) وَإِذَا الْعِشَارُ عُطِّلَتْ (5) وَإِذَا الْوُحُوشُ حُشِرَتْ (6) وَإِذَا الْبِحَارُ سُجِّرَتْ (7) وَإِذَا النُّفُوسُ زُوِّجَتْ (8) وَإِذَا الْمَوْؤُودَةُ سُئِلَتْ (9) بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَتْ (10) وَإِذَا الصُّحُفُ نُشِرَتْ (11) وَإِذَا السَّمَاءُ کُشِطَتْ (12) وَإِذَا الْجَحِیمُ سُعِّرَتْ (13) وَإِذَا الْجَنَّةُ أُزْلِفَتْ (14) عَلِمَتْ نَفْسٌ مَّا أَحْضَرَتْ (15) فَلَا أُقْسِمُ بِالْخُنَّسِ (16) الْجَوَارِ الْکُنَّسِ (17) وَاللَّیْلِ إِذَا عَسْعَسَ (18) وَالصُّبْحِ إِذَا تَنَفَّسَ (19) إِنَّهُ لَقَوْلُ رَسُولٍ کَرِیمٍ (20) ذِی قُوَّةٍ عِندَ ذِی الْعَرْشِ مَکِینٍ (21) مُطَاعٍ ثَمَّ أَمِینٍ (22) وَمَا صَاحِبُکُم بِمَجْنُونٍ (23) وَلَقَدْ رَآهُ بِالْأُفُقِ الْمُبِینِ (24) وَمَا هُوَ عَلَى الْغَیْبِ بِضَنِینٍ (25) وَمَا هُوَ بِقَوْلِ شَیْطَانٍ رَجِیمٍ (26) فَأَیْنَ تَذْهَبُونَ (27) إِنْ هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ (28) لِمَن شَاءَ مِنکُمْ أَن یَسْتَقِیمَ (29) وَمَا تَشَاؤُونَ إِلَّا أَن یَشَاء اللَّهُ رَبُّ الْعَالَمِینَ (30)»

می‌توانید این دعا را بر آب بخوانید و بر کل خانه به جز محل‌های ناپاک بپاشید یا بر اسپند بخوانید و تا هفت روز، هر روز پیش از اذان مغرب در کل خانه بسوزانید تا انشاءالله دفع شر نماید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلی میشناسم. سوره ی بقره...سوره های ناس و فلق...حرز امام جواد(ع) و یک سری ادعیه که تو مفاتیح الجنان هست

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

همه را امتحان کردم. 

مداومت کن روی همینا نمازم که خودت می‌دونی اول وقت باید بخونی همیشه توسل به ائمه و توکل و توسل به خود خدا هم مهم. مطمئن باش با همینا گره باز میشه به فضل و خواست خدا. بقیه راه ها الکیه

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

مداومت کن روی همینا نمازم که خودت می‌دونی اول وقت باید بخونی همیشه توسل به ائمه و توکل و توسل به خود ...

حرفهاتون  کاملا درسته رابطم خیلی با خدا خوبه. و اتفاقا بالاترین قدرت را خدا میدونم. هنیشه هم از خودش کمک خواستم. اما خوابی دیدم که درمورد  همین موصوع بود حس میکنم طلسم یا دعایی هست که باید پیداش کنم و باطل کنم. 

عشقم روزی ۵۰ ایه قران بخون فوت کن دور خودت. از هر چی سحره دورت میکنه

نه برای دکری سحر نمیخوام برای باطل سحری که چند سال پیش برام انجلم دادن و اثرش در زندگیمه نه از الان به بعد

حرفهاتون  کاملا درسته رابطم خیلی با خدا خوبه. و اتفاقا بالاترین قدرت را خدا میدونم. هنیشه هم از ...

خب این طوری کارت راحت تره اینکه ارتباط خوبی با خدا داری باعث میشه هیچ دستی رو بالادستش نبینی نعوذبالله. و گره گشا رو خودش بدونی ان شالله مشکلت حل میشه بزودی

2790
2778
2791
2779
2792